Aanmelden Activiteiten Sportservice Doetinchem

Sportservice Doetinchem organiseert diverse activiteiten waar u zich voor kunt inschrijven. Op deze pagina vindt u de diverse activiteiten waar inschrijven nu mogelijk voor is.

Themabijeenkomst 'Hoe ga je om met gedragsproblemen'

Op 13 september vindt de themabijeenkomst 'Hoe ga je om met gedragsproblemen' plaats. Trainers en coaches krijgen steeds vaker te maken met gedragsproblematiek binnen hun trainingsgroepen. Tijdens deze bijeenkomst wordt hen handvaten geboden hoe zij hier mee om moeten gaan. Tevens worden verenigingen begeleid hoe zij als vereniging om moeten gaan met dit thema. De bijeenkomst vindt plaats op 13 september van 19.30 uur tot 21.30 uur bij SO de Isselborgh.

Klik hier voor meer informatie over de themabijeenkomst

Of schrijf u direct in!

Nationale Sportweek 2017

Van 9 tot en met 17 september 2017 vindt de Nationale Sportweek plaats. Deze week wordt afgetrapt met een opening in de binnenstad van Doetinchem, waar alle verenigingen en sportaanbieders zich kunnen presenteren met hun aanbod. Op deze manier willen zij laten zien hoe leuk sport en bewegen is. Wil je als vereniging meedoen met de opening van de Nationale Sportweek? Meld je aan voor 18 juni.

Klik hier om je in te schrijven voor de opening van de Nationale Sportweek.


Nationale Diabetes Challenge

Op 3 mei gaat  binnen de gemeente Doetinchem de Nationale Diabetes Challenge (NDC) van start. De NDC is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation om mensen met diabetes te helpen bij het verbeteren van hun leefstijl en gezondheid. Sportservice Doetinchem zal wekelijks een wandeltraining organiseren. De wekelijkse wandeling zal plaatsvinden op woensdag om 19:00 uur en zal maximaal anderhalf uur duren. In onderstaande link treft u het aanmeldformulier met daarbij weergegeven de startlocaties voor de maanden juni en juli.

Klik hier om u in te schrijven voor de Nationale Diabetes Challenge.

Sportmix lessen

Sport en Spel heet vanaf nu Sportmix! Sportmix is voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs. Op vier verschillende locaties in Doetinchem wordt sportmix gegeven. Deelname is gratis. Via onderstaande links kan je je inschrijven voor een van de sportmix lessen.

Wilhelmina basisschool

OBS Hagen

BS het Palet

OBS Overstegen

Sport en beweegkalender