Nieuws

Nieuwbrieven

Wilt u deze nieuwbrief ook in uw mailbox ontvangen? Stuur een mailtje naar: contact@sportservicedoetinchem en wij plaatsen u op de mailinglijst.

Artikelen

 • Vakantie activiteit groep 3 t/m8

  Kom sporten tijdens de herfstvakantie op Sportpark de Bezelhorst

  > lees verder >
 • Succesvolle 5e editie Nationale Sportweek

  Van 9 tot en met 17 september is voor de vijfde keer de Nationale Sportweek georganiseerd in Doetinchem. Na een succesvolle sportieve opening in de binnenstad van Doetinchem zijn er ook tijdens de week diverse activiteiten georganiseerd.

  > lees verder >
 • Inspirerende themabijeenkomst 'Hoe omgaan met gedragsproblemen'

  Iedereen moet kunnen sporten bij een sportvereniging, dat is het uitgangspunt waarom Sportservice Doetinchem een themabijeenkomst ‘Hoe omgaan met gedragsproblemen’ heeft georganiseerd voor trainers en coaches van sportverenigingen in de gemeente Doetinchem.  

  > lees verder >
 • Naschool Sportaanbod SO de Isselborgh

  Sportservice Doetinchem en SO de Isselborgh hebben de handen ineen geslagen om naschools sportaanbod voor deze doelgroep op te zetten.

  > lees verder >
 • Van de dokterskamer naar de wandelgroep

  Babette Wagemakers is praktijkondersteuner bij huisartsenpraktijk Liesveld & Ter Wiel in Doetinchem. Ze vertelt velen in haar spreekkamer over het bestaan van de Doetinchemse Diabetes Challenge, een initiatief van Sportservice Doetinchem en de Bas van de Goor Foundation.

  > lees verder >
Archief