Aanmelden Activiteiten Sportservice Doetinchem

Sportservice Doetinchem organiseert diverse activiteiten waar u zich voor kunt inschrijven. Op deze pagina vindt u de diverse activiteiten waar inschrijven nu mogelijk voor is.

 

Sportcafé 'Het onderwijs in beweging'

Op 25 april organiseert Sportservice Doetinchem het Sportcafé 'Het onderwijs in beweging'.  Op welke manier kunnen vak- en groepsleerkrachten binnen het PO, VO en MBO sport inzetten als middel om bijvoorbeeld leerprestaties te bevorderen en beroepsgerichte training te realiseren? Op welke manier kan het onderwijs hun school inrichten wat uitnodigt tot bewegen? Wat hebben zij hiervoor nodig en welke rol kan de vereniging hierin spelen? Tijdens een interactief Sportcafé met zowel experts als betrokkenen uit het veld gaan we op zoek naar antwoorden op deze vragen.

Klik hier om je aan te melden voor het Sportcafé.


Doetinchemse Wandel Challenge

Op 7 mei gaat  binnen de gemeente Doetinchem de eerste editie van de Doetinchemse Wandel Challenge (DWC) van start. De DWC is een initiatief van Sportservice Doetinchem om mensen te helpen bij het verbeteren van hun leefstijl en gezondheid. Sportservice Doetinchem zal op de maandagavond wekelijks om 19:00 uur een wandelmoment organiseren. De wandelingen starten vanaf 7 mei vanaf sporthal de Bongerd (De Bongerd 81).

Klik hier om u aan te melden voor de Doetinchemse Wandel Challenge.


Sportmix lessen

Sport en Spel heet vanaf nu Sportmix! Sportmix is voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs. Op vier verschillende locaties in Doetinchem wordt sportmix gegeven. Deelname is gratis. Via onderstaande links kan je je inschrijven voor een van de sportmix lessen.

Wilhelmina basisschool

OBS Hagen

Noorderlicht Maandag

Noorderlicht Donderdag