Aanmelden Activiteiten Sportservice Doetinchem

Sportservice Doetinchem organiseert diverse activiteiten waar u zich voor kunt inschrijven. Op deze pagina vindt u de diverse activiteiten waar inschrijven nu mogelijk voor is.

Studiemiddag sport, bewegen en gezondheid

Op donderdagmiddag 28 november organiseert Sportservice Doetinchem de eerste Doetinchemse studiemiddag voor het primair onderwijs gericht op sport, bewegen en gezondheid. Uit het werkveld krijgen wij regelmatig het verzoek tot bijscholing, inspiratie en het delen van kennis. Daarom gaan wij met veel trots een Doetinchem brede studiemiddag organiseren voor alle basisschoolleerkrachten die werkzaam zijn op één van de scholen uit de gemeente Doetinchem.

Datum: donderdagmiddag 28 november 2019

Locatie: De Bongerd, de bongerd 81, Doetinchem

Programma

14:30 – 15:00 uur        Inloop

15:00 – 15:30 uur        Plenair welkomstwoord *

15:30 – 16:15 uur        Workshopronde 1

16:30 – 17:15 uur        Workshopronde 2

17:15 – 17:30 uur        Afsluiting

17:30 uur                     Mogelijkheid tot een hapje en drankje

Hans Stroes is één van de gastsprekers tijdens deze middag. Hij verzorgd de plenaire start en daarnaast verzorgd hij ook twee workshops. Hans is eigenaar van Scholings- en Adviesbureau ‘Stroes in Beweging’, was vakleerkracht bewegingsonderwijs, bewegingsconsulent en docent aan de ALO en PABO. Daarnaast is Hans medeauteur van ‘Basislessen Bewegingsonderwijs’, methode voor de gymlessen.

Kijk voor meer informatie op https://bit.ly/2JuE25G