Jeu de boules in de wijk

'Jeu de boules in de wijk'

Wilt u graag lekker buiten in beweging zijn in uw eigen wijk? Vindt u het leuk om dit samen met andere volwassenen en senioren uit uw wijk te doen en zelfs nieuwe mensen te ontmoeten? Dan is jeu de boules misschien precies wat u zoekt! Op een gezellig manier samen met anderen in beweging zijn in de frisse buitenlucht!

De deelname is gratis en het wordt begeleid door vrijwilligers of buurtsportcoaches. Iedereen die interesse heeft kan vrijblijvend komen kijken en meedoen. Voor meer informatie of om zeker te weten dat het die week doorgaat kunt u ook eerst even contact opnemen met de begeleider.

Het is mogelijk om na of tijdens de jeu de boules nog een kopje koffie of thee te drinken, dit is op eigen kosten.

Overstegen

Af en toe wordt er jeu de boules gespeeld bij De Daele (Stevinlaan 9) op donderdag van 14.00-15.00 uur. Dit is niet structureel elke week dus mocht u interesse hebben, neem dan contact op met Ans Roelofs via a.roelofs@sportservicedoetinchem.nl of 06-18 96 20 84. Zij kan u dan verder informeren.

Dichteren

  • Woensdag: 10.00 - 12.00 uur en 14.00 - 16.00 uur
  • Hof van Cambridge
  • Contactpersoon: Bertus Menting (06-30 81 21 34) of Ans Roelofs (a.roelofs@sportservicedoetinchem.nl / 06-18 96 20 84)

Vragen over 'Jeu de boules in de wijk'?

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Martine Steijvers. U kunt ook contact met haar opnemen als u wilt weten of jeu de boules geschikt is voor uw gezondheid of u interesse heeft in een andere beweegactiviteit. Neem contact met haar op via onderstaande gegevens:

E: m.steijvers@sportservicedoetinchem.nl
T: 06-24 89 91 52