Nationale Sportweek

Al enkele jaren staan sportverenigingen en andere sportaanbieders tijdens de Nationale Sportweek in het middelpunt van de belangstelling. Tijdens deze week laten zij zien hoe gezond, maar vooral hoe leuk sporten en bewegen is! Net als afgelopen jaren trappen we deze week weer af middels een spetterende sportactiviteitenmarkt.

Dit jaar vindt de Nationale Sportweek plaats van 15 tot en met 23 september 2018. Op 15 September 2018 is het aan de verenigingen uit de hele gemeente om zich weer te presenteren aan bezoekers in de binnenstad van Doetinchem.

Opzet

De basis van de sportmarkt zal gelijk blijven aan afgelopen jaar. De sportmarkt zal plaatsvinden van 11.00 uur tot 16.00 uur in het stadscentrum. Alle verenigingen en sportaanbieders uit de gemeente Doetinchem kunnen hun sportaanbod laten zien en bezoekers laten deelnemen.

Wilt u als sportaanbieder deelnemen aan de activiteitenmarkt in de binnenstad van Doetinchem, meld u dan nu aan via het inschrijfformulier

Overige activiteiten

Naast de sportactiviteitenmarkt worden er verschillende activiteiten georganiseerd gedurende de week. Meer informatie over het aanbod dat tijdens de Nationale Sportweek wordt georganiseerd staat op www.doetinchemsport.nl.