Nieuws

Nieuwsbrieven

Wilt u deze nieuwbrief ook in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in of stuur een mailtje naar: contact@sportservicedoetinchem en wij plaatsen u op de mailinglijst.

Artikelen

 • Studiemiddag sport, bewegen en gezondheid

  Op donderdagmiddag 28 november organiseert Sportservice Doetinchem de eerste Doetinchemse studiemiddag voor het primair onderwijs gericht op sport, bewegen en gezondheid. Uit het werkveld krijgen wij regelmatig het verzoek tot bijscholing, inspiratie en het delen van kennis. Daarom gaan wij met veel trots een Doetinchem brede studiemiddag organiseren voor alle basisschoolleerkrachten die werkzaam zijn op één van de scholen uit de gemeente Doetinchem.

  > lees verder >
 • Sportservice Doetinchem. Wie zijn we? Wat doen we?

  De vakleerkracht van Sportservice Doetinchem zet zich in voor het verbeteren van het de kwaliteit van bewegen en de ontwikkeling van de motoriek bij kinderen. Wij coachen, ondersteunen en begeleiden groepsleerkracht van 12 basisscholen bij het geven van bewegingsonderwijs. Doet jouw school al mee?

  > lees verder >
 • Sportservice Doetinchem. Wie zijn we en wat doen we?

  Gezonde Doetinchemmers, daar gaan we voor. We bieden inwoners in Doetinchem de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier, in hun eigen leefomgeving kennis te maken met activiteiten op het gebied van sport, bewegen en gezondheid.

  > lees verder >
 • Valpreventietraining

  Doe mee aan de valpreventietraining en bezoek voorafgaand de informatiebijeenkomsten!

  > lees verder >
 • Sportmarkt Nationale Sportweek een groot succes

  De zevende editie van de Sportmarkt tijdens de Nationale Sportweek was een groot succes. Ruim 2500 bezoekers hebben een sportieve middag op het Marktplein gehad. Ze hebben actief kennisgemaakt met het sportaanbod van de gemeente Doetinchem.

  > lees verder >
Archief