Nieuws

Nieuwsbrieven

Wilt u deze nieuwbrief ook in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in of stuur een mailtje naar: contact@sportservicedoetinchem en wij plaatsen u op de mailinglijst.

Artikelen

 • Nationale Balkon Beweegdag op 29 mei in Doetinchem!

  Op vrijdag 29 mei organiseert het Nationaal Ouderenfonds samen met lokale partners de 1e Nationale Balkon Beweegdag! Het grootste balkonfeest voor ouderen! Ook de buurtsportcoaches van Sportservice Doetinchem zullen op deze dag een aantal locaties langsgaan om zoveel mogelijk ouderen op afstand een gezellige en sportieve dag te laten beleven.

  > lees verder >
 • Onderzoek naar gastvrijheid binnen sportverenigingen.

  Jongeren tussen de 12 en 17 jaar opgelet! Voor een afstudeeronderzoek over gastvrijheid binnen sportverenigingen is de volgende enquête opgesteld. Door de enquête in te vullen, maak je kans op een middagje waterskiën bij Beachclub & Waterskibaan Stroombroek voor 4 personen!

  > lees verder >
 • Opstarten sportaanbod voor alle leeftijden (update)

  Onder vastgestelde voorwaarden mogen sportaanbieders weer van start met het aanbieden van sport voor alle leeftijden.

  > lees verder >
 • Informatie nieuwe maatregelen opstarten sportaanbod

  07-05-2020 | Nadat we de afgelopen weken de sportactiviteiten voor de jeugd weer langzaam zijn gestart, kwam gisteravond het kabinet met de mededeling dat onder bepaalde voorwaarden ook het sporten voor volwassenen weer opgestart kan worden.

  > lees verder >
 • Maatregelen opstarten sportverenigingen

  Vanaf woensdag 29 april is het voor sportverenigingen mogelijk om met in acht neming van de maatregelen het sportaanbod weer op te starten. 

  > lees verder >
Archief