Nieuws

Nieuwsbrieven

Wilt u deze nieuwbrief ook in uw mailbox ontvangen? Stuur een mailtje naar: contact@sportservicedoetinchem en wij plaatsen u op de mailinglijst.

Artikelen

 • SportcafĂ© 'Het onderwijs in beweging'

  Op woensdagmiddag 26 september organiseert Sportservice Doetinchem het Sportcafé 'Het onderwijs in beweging'

  > lees verder >
 • Nationale Sportweek 2018

  DOETINCHEM - Van 15 tot en met 23 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Deze week staan sport en bewegen in het middelpunt van de belangstelling en kan iedereen ervaren hoe leuk sporten is.

  > lees verder >
 • Vakleerkracht Bewegingsonderwijs

  Sport en Bewegen wordt steeds belangrijker binnen onze samenleving. Wie van jongs af aan een positieve ervaring heeft met bewegen, heeft hier een leven lang profijt van. Daarnaast draagt sport en bewegen positief bij aan leerresultaten en omgangsvormen.

  > lees verder >
 • Wandel Festival Doetinchem


   Op zondag 23 september  gaat  binnen de gemeente Doetinchem de eerste editie van het Wandel Festival Doetinchem (WFD) plaatsvinden. 

  > lees verder >
 • Gym Extra opnieuw succesvol

  Sportservice Doetinchem heeft de afgelopen jaren intensief ingezet op de motorische ontwikkeling van kinderen. Het afgelopen schooljaar is er gekeken naar de motorische vaardigheden van ruim 560 kinderen uit groep 3. Kinderen waarvan de motoriek achterblijft ten opzichte van leeftijdsgenootjes kregen de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan Gym Extra. Het doel van deze lessen is dat de motorische achterstanden verminderd worden.

  > lees verder >
Archief