Nieuws

Nieuwsbrieven

Wilt u deze nieuwbrief ook in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in of stuur een mailtje naar: contact@sportservicedoetinchem en wij plaatsen u op de mailinglijst.

Artikelen

 • Eenmalige tegemoetkoming sportverenigingen en– stichtingen via Noodloket

  De voorwaarden voor deze regeling worden binnenkort bekend gemaakt.

  > lees verder >
 • Beweegtips voor ouderen

  Sportservice Doetinchem geeft de ouderen in Doetinchem beweegtips om gezond, vitaal en in beweging te blijven tijdens deze coronacrisis. Sportservice Doetinchem heeft als doel zoveel mogelijk 55-plussers de mogelijkheid te geven om op laagdrempelige wijze te gaan of blijven bewegen. Zo is er onlangs naar alle deelnemers van de MBvO (Meer Bewegen voor Ouderen) groepen een mail gestuurd met beweegtips, zodat ze gezond en vitaal blijven de aankomende weken.

  > lees verder >
 • Kantoor Sportservice Doetinchem is in verband met het coronavirus gesloten tot 10 april

  Het kantoor van Sportservice Doetinchem is in verband met het coronavirus gesloten van maandag 16 maart tot en met vrijdag 10 april

  > lees verder >
 • Sportservice Doetinchem neemt maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan.

  Het coronavirus verspreidt zich in Nederland. Het kabinet heeft extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Dat betekent dat ook Sportservice Doetinchem maatregelen treft om verspreiding van het virus tegen te gaan.

  > lees verder >
 • Doetinchemse Sport- & Leefstijlmarkt afgelast.

  De Sport- & Leefstijlmarkt die op zondag 15 maart in sporthal de Bongerd in Doetinchem zou plaatsvinden gaat niet door vanwege het coronavirus in Nederland. Sportservice Doetinchem heeft besloten het evenement tot nader order uit te stellen.

  > lees verder >
Archief