Nieuws

Nieuwsbrieven

Wilt u deze nieuwbrief ook in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in of stuur een mailtje naar: contact@sportservicedoetinchem en wij plaatsen u op de mailinglijst.

Artikelen

 • Sportcarrousel voor senioren!

  Wilt u in deze tijd graag meer bewegen, maar heeft u nog niet de juiste sport of beweegvorm gevonden? Doe dan mee aan de gratis sportcarrousel voor de 60-plusser op Sportpark Zuid! Coronaproof bewegen in de buitenlucht samen met de andere deelnemers. Sportief, gezond en gezellig. 

  > lees verder >
 • Onderzoek naar het bereiken en betrekken van 55-plussers.

  55-plussers opgelet! Voor een afstudeeronderzoek omtrent het bereiken van 55-plussers in de gemeente Doetinchem, is de volgende enquête opgesteld. Door deze enquête in te vullen maak je kans op een VVV bon t.w.v. 25 euro!

  > lees verder >
 • Jaarverslag 2020

  Vers van de pers! Ons jaarverslag over 2020. Nieuwsgierig naar wat wij (samen met onze partners) allemaal hebben bereikt in 2020? Lees dan het jaarverslag!

  > lees verder >
 • Vacature technisch specialist Jeugd Volleybal

  Wil jij samen met de volleybalverenigingen een toekomstbestendig volleyballandschap in de Achterhoek creëren? Dan zoeken wij jou!

  > lees verder >
 • Vacature Coördinator Binnensport

  Om het beheer en exploitatie van de binnensport aan te laten sluiten bij de huidige wensen van de gebruikers is Sportbedrijf Doetinchem op zoek naar; coördinator binnensport.

  > lees verder >
Archief