Nieuws

Nieuwsbrieven

Wilt u deze nieuwbrief ook in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in of stuur een mailtje naar: contact@sportservicedoetinchem en wij plaatsen u op de mailinglijst.

Artikelen

 • Sportservice Doetinchem. Wie zijn we? Wat doen we?

  Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) is een aanpak om op een leuke en speelse wijze bij kinderen en jongeren een gezonde leefstijl te stimuleren en overgewicht tegen te gaan.

  > lees verder >
 • Sportservice Doetinchem. Wie zijn we? Wat doen we?

  Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat ouderen lichamelijk en mentaal fitter en langer zelfredzaam zijn. En samen bewegen draagt uiteraard bij aan de sociale participatie. Sporten en bewegen kan individueel maar ook in groepsverband. Bij een vereniging, in de eigen omgeving of bij een commerciële aanbieder.

  > lees verder >
 • De clubkadercoach aan het woord

  In het vorig jaar gesloten Nationaal Sportakkoord wordt het ondersteunen van trainers en coaches bij sportverenigingen als een belangrijke opdracht voor de komende jaren gezien.

  > lees verder >
 • Sportservice Doetinchem. Wie zijn we? Wat doen we?

  Voor iedereen is het belangrijk te bewegen, ongeacht leeftijd en niveau. Voor vitale inwoners organiseren wij daarom verschillende laagdrempelige activiteiten in de buurt. Zo ook de wandel- en fietsgroepen voor ouderen.

  > lees verder >
 • Studiemiddag sport, bewegen en gezondheid

  Op donderdagmiddag 28 november organiseert Sportservice Doetinchem de eerste Doetinchemse studiemiddag voor het primair onderwijs gericht op sport, bewegen en gezondheid. Uit het werkveld krijgen wij regelmatig het verzoek tot bijscholing, inspiratie en het delen van kennis. Daarom gaan wij met veel trots een Doetinchem brede studiemiddag organiseren voor alle basisschoolleerkrachten die werkzaam zijn op één van de scholen uit de gemeente Doetinchem.

  > lees verder >
Archief