Nieuws

Nieuwsbrieven

Wilt u deze nieuwbrief ook in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in of stuur een mailtje naar: contact@sportservicedoetinchem en wij plaatsen u op de mailinglijst.

Artikelen

 • Shortlist Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat bekend gemaakt

  'Sportpark Zuid komt naar je toe' staat op de shortlist van de Stimuleringsprijs Gelders Sportakkoord. Lees verder om het hele verhaal te lezen.

  > lees verder >
 • Nationale Sportweek 2020 zit erop!

  De Nationale Sportweek zit erop. Van vrijdag 18 tot en met zondag 27 september ging er extra aandacht uit naar sport en bewegen. Waarom? Omdat sport en bewegen goed voor je is, maar vooral ook erg leuk en gezond. Gedurende deze week werden er diverse activiteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen op het gebied van sport, bewegen en gezondheid.

  > lees verder >
 • Nationale Sportweek 2020 komt eraan!

  De Nationale Sportweek komt er weer aan. Van vrijdag 18 tot en met zondag 27 september gaat er extra aandacht uit naar sport en bewegen. Waarom? Omdat sport en bewegen goed voor je is, maar vooral ook erg leuk en gezond!

  > lees verder >
 • Kantoor Sportservice Doetinchem gesloten.

  Vanwege de zomervakantie is het kantoor van Sportservice Doetinchem gesloten vanaf 27 juli tot en met 14 augustus. Wel zijn wij in geval van NOOD telefonisch bereikbaar via 06-39310212. Namens Sportservice Doetinchem wensen wij jullie een fijne vakantie en zien wij jullie in het nieuwe schooljaar graag weer terug!
   

  > lees verder >
 • Jaarverslag 2019

  Vers van de pers! Ons jaarverslag over 2019. Nieuwsgierig naar wat wij (samen met onze partners) allemaal hebben bereikt in 2019? Lees dan het jaarverslag!

  > lees verder >
Archief