Nieuws

Nieuwsbrieven

Wilt u deze nieuwbrief ook in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in of stuur een mailtje naar: contact@sportservicedoetinchem en wij plaatsen u op de mailinglijst.

Artikelen

 • Feiten en cijfers van Sportservice Doetinchem over het jaar 2019

  Bekijk hier onze feiten en cijfers over het jaar 2019. Aan de hand van verschillende factsheets ziet u wat er in 2019 allemaal is bereikt en gedaan door Sportservice Doetinchem.

  > lees verder >
 • Kantoor Sportservice Doetinchem gesloten.

  Vanwege de zomervakantie is het kantoor van Sportservice Doetinchem gesloten vanaf 27 juli tot en met 14 augustus. Wel zijn wij in geval van NOOD telefonisch bereikbaar via 06-39310212. Namens Sportservice Doetinchem wensen wij jullie een fijne vakantie en zien wij jullie in het nieuwe schooljaar graag weer terug!
   

  > lees verder >
 • Jaarverslag 2019

  Vers van de pers! Ons jaarverslag over 2019. Nieuwsgierig naar wat wij (samen met onze partners) allemaal hebben bereikt in 2019? Lees dan het jaarverslag!

  > lees verder >
 • Wandelprogramma: ‘Jouw Wandeluitdaging’!

  Wilt u graag een eerste stap zetten naar een gezonde leefstijl? Ga dan deze wandeluitdaging aan! Jouw Wandeluitdaging is het gratis online wandelprogramma dat u uitdaagt en helpt wekelijks zelfstandig te wandelen op een niveau dat bij u past. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om naast het online wandelprogramma wekelijks te gaan wandelen met een buurtsportcoach.

  > lees verder >
 • Wat doet de beweegmakelaar? Bekijk hier de animatievideo!

  Wil je ondersteuning bij het vinden van een vorm van bewegen die bij jou past? Kijk dan snel naar onderstaand filmpje!

  > lees verder >
Archief