5e editie Doetinchemse Waterweek – 31 mei t/m 6 juni 2021

Voor de vijfde keer organiseert Sportbedrijf Doetinchem in het kader van Jongeren op Gezond Gewicht de “Doetinchemse Waterweek”. Wij roepen scholen, sportverenigingen en organisaties op om tijdens deze week extra aandacht te hebben voor het drinken van water

Water bevat namelijk 0% suiker en is de 100% dorstlesser! Wist je dat een flesje van 500 ml AA drink maar liefst 19 suikerklontjes bevat?

De Doetinchemse Waterweek zal er dit jaar iets anders uit zien. Helaas kunnen nog steeds niet alle activiteiten door gaan en zijn zelfs sportverenigingen nog niet volledig aan het trainen. Voor de scholen en kinderopvang is er een menukaart met verschillende (les)activiteiten en voor het zwembad een toepasselijke kleurwedstrijd. Bij verenigingen en organisaties doen wij een beroep op ieders PR team zodat de Waterweek meer een online campagne wordt.

De Doetinchemse waterweek binnen jullie organisatie!

Wat kan jouw organisatie doen tijdens de Waterweek?

Online is er van alles te vinden over waterdrinken. Zorg er voor dat jullie collega`s en lezers deze week via intranet, insta, facebook of tiktok…. overladen worden met gezonde tips, lekkere water recepten, flitsende bidons etc.. De berichten worden natuurlijk extra interessant als deze afkomstig zijn van jullie eigen favoriete collega. Je kunt ook je eigen collega`s uitdagen deze week alleen water, thee of zwarte koffie te drinken! Door onderling elkaars berichten te liken vergroten we het totale bereik!

Is jullie kantoor of locatie deze week gewoon open voor bezoekers, verras ze dan met een heerlijk glas koud water! Je kunt ook waterkannen met verschillende ingrediënten op een zichtbare plek zetten zodat mensen zelf een glas kunnen vullen.

Voor meer vragen of het aanvragen van fysieke posters kun je mij bereiken op; y.jansen@sportservicedoetinchem.nl of via 06 14 42 10 26.