Aanmelden 'Doetinchem Zuid & Wehl in beweging'

Wegens het groot aantal inschrijvingen voor de fittest op 3 februari is het helaas niet meer mogelijk om u digitaal in te schrijven. Heeft u alsnog interesse, lees dan verder. 

U kunt een e-mail sturen naar l.vankleef@sportservicedoetinchem.nl zodat wij u op een wachtlijst kunnen plaatsen. Indien er dan plaatsen beschikbaar komen, kunt u wellicht alsnog deelnemen. Wij nemen na de inschrijfperiode (na 26 januari) contact met u op en kunnen u dan laten weten of u alsnog kunt deelnemen.

Het project ‘Doetinchem in Beweging’ is een project dat bestaat uit verschillende onderdelen. We starten met een fittest, waarna een beweegprogramma aangeboden wordt voor inwoners in de leeftijd van 60 tot 75 jaar. Dit beweegprogramma vindt plaats in uw wijk of buurt en duurt zestien weken en tijdens het beweegprogramma wordt iedereen gecoacht met behulp van een beweegmeter (activity tracker). Deze keer hebben de inwoners van Doetinchem Zuid en Wehl een uitnodiging ontvangen. De fittesten vinden plaats op 3 februari in de SAZA Topsporthal.