ARGO rent je tegemoet dit najaar

De wind door je haar, de frisse lucht, de grond onder je voeten en het gevoel van vrijheid: dat is wat hardlopen zo bijzonder aantrekkelijk maakt. Hoewel iedereen kan hard kan lopen kan niet iedereen hardlopen. Wanneer je daar even over moet nadenken moet je beslist verder lezen.

Om je direct maar gerust te stellen: op de juiste manier hardlopen is door bijna iedereen te leren. Vele mensen lopen al hun rondje, een wedstrijd of willen dat gaan doen. Voor iedereen geldt daarbij één belangrijk motto: ga er bewust mee aan de slag. Of je nu beginner bent of al gevorderd: door er bewust mee om te gaan krijg je vanzelf veel meer loopplezier, meer conditie, meer mentale weerstand en juist minder (overbelastings-)blessures.

De kennis, ervaring en inzichten van onze gediplomeerde trainers helpen je bij het bereiken van je doelen. In het najaar kan iedereen in de regio die wil beginnen met hardlopen, de techniek wil verbeteren of juist sneller wil worden bij Atletiekvereniging ARGO in Doetinchem terecht. Er zijn in overleg met de Atletiekunie en de organisatie van de Zevenheuvelenloop speciale hardloopcursussen ontwikkeld.

Voor beginners zijn er twee mogelijkheden: je doet mee aan de 6-weekse landelijk bekende en zeer succesvolle cursus Start to Run of je doet mee aan de voorbereiding van 11 weken op de speciale jubileumeditie van de (30ste) Zevenheuvelenloop. Voor beginners wordt er op zaterdagavond 9 november een 5 km wedstrijd (by night) georganiseerd.

Voor gevorderden die al minimaal een 5 kilometer wedstrijd kunnen lopen is er ook een speciaal programma met als einddoel de 10 (op zaterdagavond 9 november) of 15 kilometer (op zondag 10 november) van de Zevenheuvelenloop.

De StarttoRun clinics beginnen op 7 september. Op 24 en 31 augustus kun je desgewenst vrijblijvend kennis maken met de trainers, het programma, de andere deelnemers en train je alvast de eerste rondjes . Daarna kun je je eventueel nog inschrijven voor de clinic.

De Run to the Start Zevenheuvelen loop begint op donderdag 29 augustus met de trainingen voor zowel de 5, 10 als 15 kilometer.

Meer weten of je direct inschrijven? Ga naar www.argoatletiek.nl voor meer informatie over beide clinics.