Beginnen met hardlopen? Start to Run!

Die rode wangen, dat frisse gezicht en dat gezonde lijf; ook jij kunt een hardloper zijn! Kom meedoen, kom beleven, kom hardlopen en maak het mee tijdens de 6-weekse cursus Start to Run.

Zaterdag 6 september start op sportpark de Bezelhorst bij atletiekvereniging ARGO in Doetinchem een nieuwe cursus Start to Run. Believ it: na zes weken kun je zo’n 25 minuten achter elkaar hardlopen. Enthousiaste trainers en vele gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training. Samen werk je toe naar de afsluitende ‘Start to Finish’ trainingsloop op de zevende zaterdag. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!

Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run! Je ontvangt ook een functioneel hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstip en weetjes. Daarnaast wekelijks nieuwsbrieven en de invulling van je huiswerktrainingen.

Duizenden lopers gingen je voor en zijn via Start to Run aan een veilige en gezonde hardloop carrière begonnen; Maak ook zo’n gezonde en veilige start en laat je samen met je loopmaatjes uit je eigen omgevingen begeleiden door deskundige en ervaren trainers van ARGO.

Wil je ook samen trainen met Renate Wennemars?

Dan is de Running Coach© iets voor jou! Met de Running Coach© in de Start to Run App kun je makkelijk je huiswerktrainingen lopen. Koppel je eigen lekkere loopmuziek in de App aan de Running Coach© trainingen en Renate loodst je door de training heen. Geen gedoe met het uitprinten van trainingschema's of ingewikkelde loopadviezen, maar eenvoudig via de koptelefoon van je smartphone. Op de beat van lekkere loopmuziek krijg je te horen wat je moet doen. Hardlopen, wandelen, harder of zachter? Renate Wennemars, je persoonlijke trainer, laat het je weten.

De trainingen zijn elke zaterdag van 6 september tot en met 18 oktober en beginnen om half tien.

Op zaterdag 30 augustus is er een proeftraining voor als je er nog niet helemaal zeker van bent of het wat voor jou is. We zien je zaterdag!!

Voor meer informatie en direct inschrijven: www.starttorun.nl