Beweeggroep Lekker in je vel

Zit je geestelijk en lichamelijk niet lekker in je vel, maar heb je wel zin in meer bewegen en meer sociaal contact? Dan is deze wijkgerichte beweeggroep misschien precies wat je zoekt!

Er wordt op woensdag gesport onder leiding van een ervaren sportcoach en op vrijdag organiseren de deelnemers samen een beweegactiviteit en drinken gezellig samen koffie.

Elke woensdag in de sporthal aan de Houtsmastraat!
Elke woensdag van 10.00 tot 11.00 uur wordt er gesport in de gymzaal aan de Houtsmastraat (Houtsmastraat 11, Doetinchem). Op vrijdag van 11.30 tot 12.30 uur vindt de activiteit plaats in wijkcentrum De Daele (Stevinlaan 9, Doetinchem). De activiteit op vrijdag is geen verplichting.

Kosten
Deelname aan Lekker in je vel kost €41,- per kwartaal (aangesloten bij het Meedoen Arrangement).

Wanneer kun je meedoen?
Als je 18 jaar of ouder bent en qua energie in staat bent om rustig te bewegen, zoals bijvoorbeeld: licht huishoudelijk werk, licht werk in de tuin, rustig wandelen, rustig fietsen, rustig dansen, rustige gymnastiek.

Meer informatie?
Wilt u graag een keer meedoen? Neem dan voor een proefles contact op met Martine Steijvers via m.steijvers@sportservicedoetinchem.nl / 06 24 89 91 52.


‘Lekker in je vel’ is een initiatief van de samenwerkende organisaties: Wijknetwerk Overstegen, Sportservice Doetinchem, Buurtcoaches Overstegen en Huisartsenpraktijk van Rijn. Met advies van psychosomatisch fysiotherapeut Monique Paap van De Praktijk Fysiotherapie en psychotherapeut Frits Stoll van de Praktijk voor Psychologische hulp en Psychotherapie, beide in Overstegen.