Bied sporters het podium dat zij verdienen tijdens de Doetinchemse Sportverkiezing!

Sportverkiezing 2019

Draag je kandidaten voor voor een nominatie van de Doetinchemse Sportverkiezing!

Vrijwilligers leveren fantastisch werk binnen sportverenigingen. Sporters en sportteams zetten uitstekende resultaten neer. En er zijn geweldige initiatieven opgestart die extra aandacht verdienen. Al deze personen en initiatieven krijgen een mooi podium tijdens de Doetinchemse Sportverkiezing op maandag 28 januari 2019 in Schouwburg Amphion. We vragen jou de kandidaat aan te dragen waarvan jij vindt dat hij of zij  een podiumplaats verdient.

 De Doetinchemse Sportverkiezing – die voor de 2e keer wordt gehouden - staat voor een feestelijke avond waarin de sport centraal staat.  Er worden sportprijzen uitgereikt in acht verschillende categorieën. Naast het uitreiken van de sportprijzen wordt de avond gevuld met  spetterende optredens van diverse (lokale) artiesten / sporters.

De prijzen worden uitgereikt in de volgende categorieën: sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, aangepast sporter, sportvrijwilliger, schoolinitiatief en het sportstimuleringsinitiatief.

Aandragen kandidaten

Vind jij ook dat een sporter, vrijwilliger of initiatief deze aandacht en het podium verdient? Zet deze dan in het zonnetje door hem of haar aan te dragen voor de Doetinchemse Sportverkiezing. De vakjury nomineert vervolgens drie kandidaten per categorie die kans maken op een van de acht titels op 28 januari. Het aandragen van kandidaten is mogelijk tot 3 december 2018. Dus wees er snel bij!

Iemand aandragen of meer weten over de Doetinchemse Sportverkiezing? Kijk dan op www.doetinchemsport.nl. Noteer 28 januari 2019 alvast in je agenda en zorg dat je er bij bent!