Brede bijeenkomst inzet Buurtsportcoaches

Sinds enkele jaren zijn er in Doetinchem buurtsportcoaches actief bij Sportservice Doetinchem. Ter voorbereiding van een nieuwe beleidsperiode wordt op 10 december een brede bijeenkomst georganiseerd over de toekomst van die buurtsportcoaches.

Uitnodiging

Een leven lang sport, bewegen en gezonde leefstijl. Daar streven buurtsportcoaches in het hele land naar. Sportservice Doetinchem organiseert daarom een brede bijeenkomst voor huidige en nieuwe partners om kansen te bespreken en ambities uit te spreken. Hoe ziet de toekomstige inzet van buurtsportcoaches in Doetinchem eruit binnen het onderwijs, in wijken en buurten, en bij sportverenigingen. Met de bijeenkomst willen we samen de nieuwe toekomst van de buurtsportcoaches creƫren. Dit willen we nadrukkelijk samen doen, in co-creatie met partners uit onderwijs, kinderopvang, zorg, welzijn, gezondheid, buurt en sport. De bijeenkomst brengt inzicht in de nieuwe kansen en geeft richting aan het toekomstige plan buurtsportcoaches voor de komende periode.

Invulling bijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst op 10 december wordt stil gestaan bij de inzet en resultaten van de buurtsportcoaches op dit  moment. Werkt u samen met buurtsportcoaches of ziet u mogelijkheden om een constructieve samenwerking aan te gaan met buurtsportcoaches, meldt u zich dan aan voor deze brede bijenkomst. Het traject wordt begeleid door 9advies. Aanmelden kan dan ook via 9@9advies.nl.