Breng je stem uit en maak ‘Sportpark Zuid komt naar je toe’ mogelijk

Help ons dit mogelijk te maken door jouw stem uit te brengen! Alvast bedankt voor het uitbrengen van je stem. Lees verder om te stemmen!

Sportdagen hebben als doel om meer mensen in beweging te krijgen en kennis te laten maken met het sportaanbod op lokaal niveau. Deze dagen worden veelal georganiseerd binnen het basis- en voortgezet onderwijs in samenwerking met een sportorganisatie of club.

In samenwerking met de clubs en organisaties op Sportpark Zuid werken we aan een grote vernieuwingsslag. Hierbij wordt er niet alleen gesport op Sportpark Zuid zelf , maar ook ‘Sportpark Zuid komt naar je toe’. Doelgroepen die niet in de gelegenheid zijn om te reizen naar Sportpark Zuid, krijgen nu bezoek van Sportpark Zuid.

Te denken valt aan Cluster 3-4 van het speciaal onderwijs, onderbouw basisonderwijs, verzorgingshuizen en andere (gesloten) instellingen zoals Elver. Voor deze groepen is een sportdag niet normaal. Voor hen zouden we met een sport- en beweegcontainer sportdagen op locatie kunnen organiseren.

Help ons dit mogelijk te maken door jouw stem uit te brengen! Alvast bedankt voor het uitbrengen van je stem. Stemmen kan via onderstaande link.

https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2478887/Sportpark-Zuid-komt-naar-je-toe

Nieuwsgierig naar meer activiteiten en informatie? Neem dan een kijkje op www.sportparkzuid.nl.