Buitenspeeldagen op 8 juni

Op woensdag 8 juni vindt opnieuw de nationale Buitenspeeldag plaats. In de gemeente Doetinchem worden in verschillende wijken straten afgesloten om sport- en spelactiviteiten te organiseren.

Rennen over de stormbaan, fruithappen, verschillende sport en spel activiteiten uitproberen?  Tijdens de Buitenspeeldag is het allemaal mogelijk! Buitenspelen is een must voor ieder kind!

Op woensdag 8 juni worden er in de wijken Noord, Overstegen, Schöneveld, de Hoop en Gaanderen buitenspeeldagen georganiseerd. Sommige Buitenspeeldagen worden georganiseerd door buurtbewoners ondersteund door de buurtcoaches, andere Buitenspeeldagen worden georganiseerd door Sportservice Doetinchem in samenwerking met vrijwilligers en stagiaires van SCW (sociaal cultureel werk) en Sport en Bewegen van het Graafschap College. Als gezamenlijk doel willen de initiatiefnemers dat zoveel mogelijk kinderen gaan buitenspelen!

Tijden en locaties
De Buitenspeeldagen vinden verspreid plaats in de gemeente Doetinchem. Hieronder vind je een schema waar en hoe laat de desbetreffende Buitenspeeldagen plaatsvinden in jouw wijk!

Wijk

Locatie

Tijd

Gaanderen

Rondom de Trefkuul

13.30 - 16.00 uur

Noord

Nieuweweg en van Zadelhoffplein

14.00 – 16.30 uur

Overstegen

Grasveld aan de Eduard Schilderinkstraat

14.00 – 16.30 uur

Schöneveld

Van Hogendorplaan

14.30 – 17.00 uur

De Hoop

Fort Garry Horse en Canadapark

14:30 – 16:30 uur

Meer informatie?