Burendag voor jong en oud in wijk Overstegen!

Sportservice Doetinchem sluit zich dit jaar aan bij de Nationale Burendag op zaterdag 27 september. In de wijk Overstegen is er op deze dag voor jong en oud de mogelijkheid om actief, creatief en/of culinair bezig te zijn. Jij kunt ook meedoen! De dag is bedoeld voor jong en oud, iedereen is welkom en je kunt een keuze maken uit een activiteit die bij jou past.

Activiteiten

  • Actief: we gaan zeskamp activiteiten uitvoeren waarbij oud-Hollandse spelen gemengd worden met spelen van nu. In teams van 6 personen kun je aan deze activiteiten meedoen. Je hoeft niet per se met een team aan te melden, individueel aanmelden kan ook.
  • Creatief: naast buurthuis De Daele ligt een Jeu de Boules baan. Naast de baan staan twee bankjes die we gaan voorzien van een mooie gekleurde creatie. De bankjes zullen geschilderd worden onder leiding van Loesje.
  • Culinair: aan het eind van de dag willen we graag samen nagenieten met een hapje en een drankje. We willen samen met de buurtbewoners lekkere gezonde hapjes maken die we in de middag kunnen serveren. De boodschappen worden betaald door Sportservice Doetinchem. Op de dag zelf gaan we de boodschappen doen en de hapjes maken. Wie wil zijn/haar keuken ter beschikking stellen om deze hapjes te maken? 

Waar?

Buiten op het grasveld van buurthuis De Daele, Stevinlaan 9.

Wanneer?

Zaterdag 27 september van 12.00 – 16.00 uur. Om 12.30 uur zullen we met een gezamelijke activiteit starten en daarna ga je verder met de door jou gekozen activiteit. Rond 16.00 uur willen we afsluiten met een hapje en een drankje.

Slecht weer?

We hopen natuurlijk op mooi weer. Bij slecht weer gaan de activiteiten gewoon door, tenzij de weersomstandigheden het echt niet toelaten. 

Aanmelden en kosten

Alle activiteiten zijn gratis. Meld je aan door een email te sturen naar Angelique Rozeboom, a.rozeboom@sportservicedoetinchem.nl of telefonisch via 06- 41 88 76 70. Vermeld in de email je naam, telefoonnummer, leeftijd en je voorkeur voor welke activiteit je je wilt aanmelden. Aanmelden kan tot en met 19 september 2014. Indien je meer informatie wilt kun je contact opnemen met Angelique via bovenstaande contactgegevens.