City Beach & Boules op 19 en 26 juni

Op 19 en 26 juni tussen 14.00 en 16.00 uur vindt City Beach & Boules op het Simonsplein plaats.

Tijdens het jaarlijkse City Beach evenement op het Simonsplein zal Pétanque Club Doetinchem een breed programma aanbieden op de daarvoor twee aangelegde jeu de boules banen. Zo wordt er op 19 en 26 juni een City Beach & Boules middag georganiseerd. Deze middag is bedoeld om in zomerse en Franse sferen gezellig samen te bewegen.

Iedereen is welkom op de City Beach & Boules middag op het Simonsplein. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunt u vrijblijvend kennis maken met deze sport onder het genot van een hapje en een drankje.

Deze sport is immers geschikt voor iedereen, ook wanneer u lichamelijke klachten heeft.

Deze middag wordt georganiseerd vanuit het project ‘Beweegmakelaar Doetinchem’ dat enkele maanden geleden is gestart ten behoeve van het in beweging brengen van chronisch zieken en senioren. Sport- en preventiecentrum Xtra-S, Voetbalvereniging DZC ’68, Atletiekvereniging ARGO, Omnizwemvereniging NDD, Pétanque Club Doetinchem, het Slingeland Ziekenhuis en Sportservice Doetinchem werken hierin nauw met elkaar samen. Medisch specialisten van het Slingeland Ziekenhuis verwijzen patiënten door naar de beweegmakelaar van Sportservice Doetinchem die ze begeleidt naar geschikt beweegaanbod bij een sportaanbieder. Samen met Sportservice Doetinchem heeft Pétanque Club Doetinchem specifiek beweegaanbod gecreëerd voor City Beach. Kom dus langs en doe mee!

Waar en wanneer
Wanneer: Woensdag 19 en 26 juni 2019
Tijd: tussen 14.00 en 16.00 uur
Locatie: Simonsplein in Doetinchem
Kosten: Gratis

Vragen?
Bij vragen kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Martine Steijvers via 06-24899152 of m.steijvers@sportservicedoetinchem.nl.