De Football Fridays gaan bijna van start!

Vanaf 7 april staat elke vrijdag in het teken van voetbal. Hiermee wordt afgeteld naar het EK vrouwenvoetbal dat van start gaat op 16 juli.

Vanaf 7 april gaan we in Doetinchem 100 dagen lang knallen richting het EK vrouwenvoetbal. Dit doen we maar liefst 10 vrijdagen, net zo lang tot het vrouwen EK op 16 Juli eindelijk van start gaat. De vrijdag staat in het teken van: Voetbal! Of het nu een online winactie is of een evenement bij een van onze verenigingen in de gemeente Doetinchem, de vrijdag staat gereserveerd. 

De verenigingen VVG’25, DZC’68, Vv VIOD, Vv Doetinchem en FC Gelre zullen allen een Football Friday organiseren waarbij het EK vrouwenvoetbal een belangrijke rol speelt. De voorbereidingen zijn al in volle gang en er wordt uitgekeken naar de Football Fridays.

Niet alleen zijn er te gekke evenementen, ook valt er op de vrijdagen wat te winnen. Er kan op 14 april door een zoektocht naar het gouden paasei, tickets worden gewonnen voor de EK wedstrijden in speelstad Doetinchem. Op 16 Juni volgt er nog een Vaderdag actie waarbij een foto met je vader voor prijzen kan zorgen.

De verschillende Football Fridays inclusief data staan hieronder vermeld. Informatie over de Football Fridays, georganiseerd door de verenigingen, zijn te vinden op de verenigingswebsites