De maand mei is Beweegmakelaarmaand!

Tijdens deze maand wordt er meer aandacht besteed aan wat de beweegmakelaar is en worden er bijvoorbeeld inloopspreekuren gehouden bij verschillende wijkcentra.

Wat doet de beweegmakelaar precies? In een persoonlijk adviesgesprek bekijkt de beweegmakelaar samen met u naar wat u kunt aanpassen aan uw leefstijl om actiever te worden. Het gaat dan niet alleen over sport, maar ook zeker over bewegen. Het doel van het adviesgesprek is om samen te bepalen op welke manier u een gezondere leefstijl kunt krijgen, zodat u zich fitter gaat voelen. Een adviesgesprek is gratis.

In onderstaande illustratie vindt u de locaties met bijbehorende data en tijden waar de inloopspreekuren tijdens de Beweegmakelaarmaand gehouden worden. U kunt zonder afspraak binnen lopen voor een adviesgesprek.

Kunt u op deze data niet? Dan is er ook nog de mogelijkheid om op woensdag 24 mei tussen 13.00-16.00 uur een adviesgesprek met de beweegmakelaar in te plannen in de belevingswoning in Schöneveld (Ruyslaan 18). Deelname is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar m.steijvers@sportservicedoetinchem.nl of bellen naar 06 24 89 91 52. Met de aangemelde deelnemers wordt er een tijdstip voor het gesprek ingepland.

Verder zijn we op dinsdag 9 mei te vinden in het Slingeland Ziekenhuis tijdens De Dag van de Beroerte. Hier geven we voorlichting over de beweegmakelaar en kunnen we een kort adviesgesprekje met u voeren. Het is ook mogelijk om dan een afspraak te maken voor op een nader te bepalen moment.

Kunt u op alle genoemde data niet dan kunt u contact opnemen met beweegmakelaar Martine Steijvers via bovenstaande contactgegevens. Zij plant dan op een nader te bepalen moment een individueel gesprek in.