De Nationale Sportweek 2013, doet uw vereniging ook mee?

In 2013 wordt alweer de 10e Nationale Sportweek (NSW) georganiseerd. De NSW is een landelijke week waarin de breedtesport in de etalage wordt gezet en waarin we laten zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De NSW vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 27 april.

De NSW is een initiatief van NOC*NSF met als doel meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past om ze vervolgens te helpen de weg naar de sportvereniging te vinden. Dit jaar willen we vanuit Sportservice Doetinchem voor het eerst breed aandacht gaan geven aan de NSW. Samen met de sportverenigingen uit de gemeente willen we een aantrekkelijk programma neerzetten om mensen te laten zien hoe leuk sporten en bewegen is.

Hoe willen we dat doen?

Sportservice Doetinchem wil tijdens de NSW op zaterdag 20 april een sportmarkt organiseren in het centrum van Doetinchem, naar verwachting op het Simonsplein.

Doet uw vereniging ook mee?

Op 20 april kunt u het publiek informeren over en enthousiasmeren voor uw vereniging. Daarnaast willen wij iedereen de mogelijkheid geven om een interessante, attractieve demonstratie te geven van de sport die uw vereniging beoefent. Hierbij kunt u naast het laten zien van de reguliere sport- en spelvormen ook denken aan een fun-variant (panna voetbal), een bepaalde doelgroep (rolstoeltennis, knotshockey) of een bepaald onderdeel (een dunk, hoogspringen). En bent u van plan om in de NSW een vervolgactiviteit te organiseren , dan kunt u deze dag ook aangrijpen als startmoment om het publiek alvast te informeren over deze (vervolg)activiteit.

Enkele voordelen voor uw vereniging!

- promotie van uw sport
- naamsbekendheid voor uw vereniging
- ledenwerving
- laagdrempelig en toegankelijk voor geïnteresseerden
- veel potentiële nieuwe sporters binnen handbereik

Informatieavond

Op woensdag 6 februari organiseren wij een informatiebijeenkomst waarop wij uw vereniging nader willen informeren over onze ideeën voor de NSW in Doetinchem. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar en staan we open voor uw eigen ideeën om op deze manier gezamenlijk tot een leuk initiatief te komen. De bijeenkomst start om 20.00 uur aan de Houtmolenstraat 9 te Doetinchem (locatie Sport & Bewegen van het Graafschap College). Om organisatorische redenen willen wij u vragen om u vóór 4 februari per mail aan te melden bij Chiel Nibbeling voor deze informatiebijeenkomst via contact@sportservicedoetinchem.nl.

Wij hopen u op 6 februari te mogen ontmoeten. Kunt u niet aanwezig zijn, maar heeft uw vereniging wel interesse om mee te doen, neem dan ook graag (per mail of telefonisch op 0314-353812) contact met ons op.