De officiële aftrap van 'Doetinchem in Vorm' op 28 november 2013!

 

De Buurtsportcoaches, waar zoveel over is gesproken, zijn nu ook daadwerkelijk gestart in de gemeente Doetinchem. De coaches gaan de komende jaren actief aan de slag om inwoners van Doetinchem, Gaanderen en Wehl te stimuleren in een actieve en gezonde levensstijl. Daarbij richten zij hun activiteiten in eerste instantie op kinderen, jongeren, senioren en kinderen met een beperking. De Buurtsportcoaches hebben allemaal een specifiek profiel variërend van sportcoach jeugd, tot sportbuurtwerker, tot verenigingsconsulent. Samen zorgen zij voor een laagdrempelig beweegaanbod in de wijk, rondom scholen, bij sportverenigingen en zorginstellingen.

De Buurtsportcoaches voeren de activiteiten uit onder de vlag ‘Doetinchem in Vorm’. Graag stellen wij het team Buurtsportcoaches persoonlijk aan u voor, zodat u met eigen ogen kunt zien wat ons team voor de gemeente Doetinchem kan betekenen.

Langs deze weg nodigt Sportservice Doetinchem u alvast van harte uit voor de gezamenlijke aftrap van deze nieuwe impuls voor sport, bewegen en gezondheid in de gemeente Doetinchem.

Save the date

Wat: aftrap ‘Doetinchem in Vorm’

Wanneer: donderdag 28 november 2013

Waar: sporthal Rozengaarde

Tijd: ± 16.00 - 17.30 uur

De aftrap bestaat uit een mix van sportactiviteiten en de formele ondertekening van de samenwerkingsovereenkomsten. Het definitieve programma volgt spoedig, maar noteer donderdag 28 november alvast in uw agenda!

P.S. Geen zorgen over de opvang van uw (klein)kinderen. Ze zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het sportprogramma; dus neem ze gerust mee!