Doetinchemse Sport- & Leefstijlmarkt afgelast.

De Sport- & Leefstijlmarkt die op zondag 15 maart in sporthal de Bongerd in Doetinchem zou plaatsvinden gaat niet door vanwege het coronavirus in Nederland. Sportservice Doetinchem heeft besloten het evenement tot nader order uit te stellen.

De Sport- & Leefstijlmarkt die op zondag 15 maart in sporthal de Bongerd in Doetinchem zou plaatsvinden gaat niet door vanwege het coronavirus in Nederland. Sportservice Doetinchem heeft besloten het evenement tot nader order uit te stellen. Evenementen met meer dan 100 mensen worden in heel Nederland afgelast. Dat werd zojuist bekend gemaakt in een... persconferentie door zorgminister Bruins met premier Rutte en Jaap van Dissel, directeur van het RIVM.

Het doel van de Sport- & Leefstijlmarkt was om alle 55-plussers de mogelijkheid te geven om op laagdrempelige wijze kennis te maken met de verschillende passende sport- en beweegmogelijkheden die de gemeente Doetinchem rijk is.

Meer informatie
Voor meer informatie over wanneer de Sport- & Leefstijlmarkt gaat plaatsvinden raden wij u aan om onze website www.doetinchemsport.nl en de social media kanalen van Sportservice Doetinchem in de gaten te houden.