Doetinchemse Wandelchallenge 2018

Op 7 mei gaat  binnen de gemeente Doetinchem de eerste editie van de Doetinchemse Wandel Challenge (DWC) van start.

De DWC is een initiatief van Sportservice Doetinchem om mensen te helpen bij het verbeteren van hun leefstijl en gezondheid. Bewegen heeft een positieve invloed op diverse chronische aandoeningen en kan de kwaliteit van leven verbeteren. Heeft u te maken met chronische aandoeningen als diabetes, COPD, hart- & vaatziekten of reuma, wilt u een aantal kilo’s kwijt of gewoon meer bewegen? Dan bent u van harte welkom om mee te doen met dit gratis wandelprogramma.

Sportservice Doetinchem zal op de maandagavond wekelijks om 19:00 uur een wandelmoment organiseren. De wandelingen starten in mei vanaf sporthal de Bongerd (De Bongerd 81). Vanaf medio juni zullen we ook vanuit andere locaties in Doetinchem starten, de startlocaties zullen tijdig worden toegestuurd. De wandeling zal  maximaal één tot anderhalf uur duren.

Aanmelding

Klik hier om u aan te melden via het aanmeldingsformulier.

Informatiebijeenkomst
Om u extra te informeren  over de Doetinchemse Diabetes Challenge wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd op donderdag 19 april. U bent dan van harte welkom om 19:00 in de vergaderruimte van sporthal de Bongerd aan de Bongerd 81 in Doetinchem.

Voor vragen kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Rob Wentink

T: 06-28246158

E: r.wentink@sportservicedoetinchem.nl

Te downloaden: