Eerste Sportcafé in Doetinchem met presentaties van o.a. oud-hockeyster Minke Booij!

Sportservice Doetinchem organiseert op woensdag 24 september 2014 in het Amphion voor het eerst een Sportcafé om ontmoeting te faciliteren.

Een ontmoeting boordevol met interessante sprekers, waaronder oud-hockeyster Minke Booij, biedt men de gelegenheid om eens met andere maatschappelijke partijen in contact te komen. Het thema van de avond luidt dan ook als volgt: “De meerwaarde van meer samenwerking in en met de sportsector”.

Programma

De avond wordt geopend door NOC*NSF die de meerwaarde van sportclubs op lokaal niveau schetst en voorbeelden geeft van initiatieven die op landelijk niveau zijn gestart om meer en beter samen te werken tussen sportverenigingen en maatschappelijke organisaties. HC’03 uit Drempt vertelt vervolgens over de wijze waarop zij zijn gaan samenwerken en wat dit heeft opgeleverd voor hen als vereniging. Peter Drenth schetst vervolgens de huidige situatie rondom de totstandkoming van de Sportraad in Doetinchem. Na een korte pauze is het woord aan oud-hockeyster en veelvuldig kampioene  Minke Booij die vertelt over haar weg naar de top. De avond wordt afgesloten met een ‘ontmoeting’, waar u de gelegenheid heeft om elkaar te spreken onder het genot van een hapje en drankje. Kortom, een veelbelovend programma dat u absoluut niet mag missen!

Locatie en tijd

Amphion Theater, De Gelderlander zaal
Woensdag 24 september 2014
19:30 – 22:30 uur (inloop vanaf 19:00)

Aanmelden en meer informatie

Iedereen is van harte welkom om deze avond bij te wonen. Wel dient u zich aan te melden bij Mike Bouwmeester (verenigingsconsulent) via m.bouwmeester@sportservicedoetinchem.nl o.v.v. uw naam, organisatie of vereniging en e-mailadres. Let op, VOL=VOL.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met Mike Bouwmeester via bovengenoemd e-mailadres, of telefonisch via 06 – 41 88 77 06.