Gemeente Doetinchem huldigt haar sportkampioenen

Voor de meeste sporters en sportteams is het seizoen afgelopen. Voor de een was het resultaat iets beter dan de andere, maar Doetinchem is trots op alle sportieve prestaties van afgelopen seizoen en wil dit graag met sporters vieren. Vandaar dat het college op dinsdag 14 juli alle senioren sporters en sportteams die kampioen geworden zijn tijdens een huldiging in het stadhuis in het zonnetje wil zetten.

Het was voor het college niet mogelijke om bij alle kampioenswedstrijden aanwezig te zijn, maar het college wil dit soort heugelijke momenten niet ongemerkt voorbij laten gaan. Bijzondere sportprestaties verdienen immers aandacht en waardering.

Huldiging

Op dinsdag 14 juli aanstaande om 19.30 uur worden in de raadszaal van ons stadhuis alle senioren sporters en sportteams die kampioen zijn geworden, en zich aangemeld hebben, gehuldigd. Alle verenigingen worden aangeschreven om door te geven welke senioren sporters of –teams, dames en/of heren, kampioen geworden zijn.

Sporters aanmelden

Om te voorkomen dat het college seniorensporters, -teams of verenigingen mist kunt u ook zelf mensen aanmelden. U kunt dit doen door een mail te sturen naar k.janssen@doetinchem.nl. Graag onder vermelding van de naam van de vereniging, welk senioren sporters of -team kampioen geworden is, de namen van alle teamleden en in welke klasse zij afgelopen seizoen gespeeld hebben. Graag ontvangen we deze informatie uiterlijk woensdag 1 juli aanstaande.

//winnaars aanmelden voor deze avond kan helaas niet meer.