Gratis open lessen bij NDD!

In de maand februari en maart zijn er open lessen bij NDD. Dat betekent dat u gratis en vrijblijvend langs kunt komen bij de groepen medisch zwemmen en trimzwemmen.

Sport- en preventiecentrum Xtra-S, Voetbalvereniging DZC ’68, Atletiekvereniging ARGO, Omnizwemvereniging NDD, Pétanque Club Doetinchem, het Slingeland Ziekenhuis en Sportservice Doetinchem zijn in 2018 gestart met een traject ten behoeve van het in beweging brengen van chronisch zieken en senioren. Medisch specialisten van het Slingeland Ziekenhuis verwijzen patiënten naar de beweegmakelaar van Sportservice Doetinchem die ze begeleidt naar geschikt beweegaanbod bij een sportvereniging of sportaanbieder.

Zo heeft zwemvereniging de Nieuwe Doetinchemse Dolfijn (NDD) Trim & Recreatiegroepen waar op een attractieve manier een gezonde en gezellige vrijetijdsbesteding wordt aangeboden. Onder leiding van deskundige trainers kan iedereen, op eigen niveau, werken aan verbetering van de conditie en zwemtechniek. Ook biedt NDD in het zorgbad medisch zwemmen aan.

Open lessen
In februari en maart zijn er open lessen bij NDD. Dat betekent dat u gratis en vrijblijvend langs kunt komen bij onderstaande groepen:

  • Trimzwemmen op dinsdag van 19.15-20.00 uur
  • Medisch zwemmen op woensdag van 18.15 tot 19.00 uur

Trimzwemmen vindt plaats in het wedstrijdbad (lagere watertemperatuur). Het trimzwemmen is gericht op de zwemslagen zonder prestatiedruk.
Medisch zwemmen vindt plaats in het zorgbad (hogere watertemperatuur). Er worden aangepaste oefeningen aangeboden op basis van de lichamelijke klachten en mogelijkheden van de deelnemers.

De locatie is zwembad Rozengaarde, Bezelhorstweg 115 in Doetinchem.

Bent u van plan langs te komen? Neem dan even contact op met buurtsportcoach Martine Steijvers via m.steijvers@sportservicedoetinchem.nl of via 06 24 89 91 52.
 

Sport- en Leefstijlmarkt
Lukt het u niet om in de maand februari of maart een open les te bezoeken, kom dan naar de Sport- en Leefstijlmarkt op 15 maart in sporthal De Bongerd!

Op deze zondag tussen 10.30 en 14.30 uur presenteert zwemvereniging NDD, naast ruim 20 sportverenigingen, zijn aanbod voor de 55+ers op het sport- & beweegplein. Daarnaast kunt u op het gezondheidsplein deelnemen aan een fittest.

Vragen?
Bij vragen kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Martine Steijvers via 06-24899152 of m.steijvers@sportservicedoetinchem.nl