Gratis toegankelijk inline-skate clinics bij IJsvereniging Doetinchem'96

IJsvereniging Doetinchem ’96 gaat in samenwerking met de KNSB op 28 mei a.s. een inline-skate clinic verzorgen voor belangstellenden van 16 jaar en ouder.

De clinics worden gehouden op de ijs- en inline-skatebaan op sportpark Zuid, ingang Liemersweg. Tijdens zo’n clinic ervaren de deelnemers de voordelen van het dragen van beschermingsmiddelen en het aanleren van vaardigheden zoals de skate-houding, remmen en worden behendigheidsoefeningen gedaan. Deelnemers kunnen het beste op hun eigen skates meedoen. Voor de deelnemers die zelf geen inline-skates hebben, worden inline-skates beschikbaar gesteld. Tijdens de clinic moeten de deelnemers alle beschermingsmiddelen dragen. De instructeur houdt rekening met verschillen in vaardigheden en zorgt dat de clinic voor iedereen leuk en leerzaam is. Het is mogelijk om na het volgen van de clinic deel te nemen aan het vervolgaanbod van de vereniging. Het is mogelijk om binnen enkele weken de basis te leren van het inline-skaten. Er zijn twee clinics:

  • van 19:00 uur tot 20:30 uur
  • van 20:30 uur tot 22:00 uur

De clinics zijn vooral bedoeld voor de beginnende volwassene. Meedoen is gratis.

Geïnteresseerd? Meld je zo snel mogelijk aan, want VOL=VOL. Aanmelden kan door een bericht te sturen naar secretariaat@ijd96.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en het tijdstip waarop je wilt deelnemen.