Informatie nieuwe maatregelen opstarten sportaanbod

07-05-2020 | Nadat we de afgelopen weken de sportactiviteiten voor de jeugd weer langzaam zijn gestart, kwam gisteravond het kabinet met de mededeling dat onder bepaalde voorwaarden ook het sporten voor volwassenen weer opgestart kan worden.

Op dit moment druppelt er steeds meer informatie binnen over hoe dit er uit komt te zien. Net als in de afgelopen weken zullen Sportservice Doetinchem, Buha en de gemeente Doetinchem kijken hoe we hier lokaal invulling aan kunnen geven. Hierbij zullen wij de landelijke protocollen en richtlijnen volgen. Net als enkele weken geleden wordt er landelijk hard gewerkt om de informatie van gisteren te verwerken. De verwachting is dat er in de loop van vrijdag en zaterdag meer duidelijkheid komt over de invulling van de versoepelde maatregelen. Op basis van die gegevens zullen we jullie nieuwe handvatten meegeven om de georganiseerde sportactiviteiten voor volwassenen op te starten.

Voor nu vragen we jullie even geduld en nog niet direct nieuwe activiteiten in te plannen vanaf maandag. Denk in de tussentijd alvast na voor welke groepen en op welke momenten jullie mogelijk activiteiten willen starten. Wanneer er nieuwe informatie is zal dit via de bekende kanalen bij jullie terecht komen. Houd ook de informatie vanuit de sportbonden goed in de gaten. Mocht je in de tussentijd vragen hebben neem dan contact op met je contactpersoon.