Inschrijving KNVB Straatvoetbal geopend

Op woensdag 27 mei organiseren Sportservice Doetinchem, DZC’68 en VV Doetinchem de voorrondes van het KNVB-straatvoetbaltoernooi. De winnaars van die voorrondes spelen op 30 mei de stadsfinale op het Martkplein in Doetinchem. De kampioenen van Doetinchem mogen dan door naar de districtsfinale in Arnhem om te strijden voor een plek op het Nederlands Kampioenschap Straatvoetbal in Haarlem.

Meteen inschrijven? Scroll dan naar beneden.

Wie kan meedoen?

Iedereen die is geboren tussen 1 januari 2002 en 31 december 2005 (E en D pupillen) mag zich inschrijven voor dit straatvoetbaltoernooi. Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalvereniging, maar hebt wel een team nodig. Als je wilt meedoen, heb je een volwassen (18+) begeleider nodig. Die begeleider schrijft jouw team in en moet ook aanwezig zijn bij de voorrondes en de stadsfinale. Dat is belangrijk; als je team geen begeleider heeft op die dagen, mag je niet meedoen.

Wat gaat er gebeuren?

Het KNVB-straatvoetbaltoernooi wordt georganiseerd door Sportservice Doetinchem. Teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 5 leden (een wissel). Die spelen in kleine velden tegen elkaar. De voorrondes op 27 mei vinden plaats op de velden van DZC’68 en VV Doetinchem. Daar plaatst een beperkt aantal teams zich voor de stadsfinale. De winnaar van die stadsfinale is Kampioen Straatvoetbal van Doetinchem, en plaatst zich voor de districtsfinale in Arnhem.

Wie speelt waar en wanneer?

Op 27 mei vinden alle voorrondes plaats bij DZC’68 en VV Doetinchem. De voorrondes starten om 15.00 uur. Bij DZC’68 spelen teams uit Wehl, Gaanderen, Dichteren en De Huet. Bij VV Doetinchem spelen teams uit Noord, Overstegen, Schöneveld en Oosseld. Als zich voldoende meidenteams inschrijven, zal er een aparte competitie voor hen worden georganiseerd. Het kan dan zijn dat je op een andere locatie wordt ingedeeld. Hiervan ontvangt de begeleider bericht.

Wie wordt er kampioen van Doetinchem?

De stadsfinale op 30 mei vindt plaats op het Marktplein. Daar wordt dan ook de voetbalzone SoccerPlaza ingericht voor toeschouwers. Wil jij aan je skills werken, wil jij weten hoe hard je kan schieten en wil je daarmee leuke prijzen winnen? Bezoek dan de stadsfinale van het KNVB Straatvoetbaltoernooi op 30 mei.

Inschrijven

Inschrijven kan tot 20 mei via deze link: inschrijfformulier.