Kanjerbakfiets: respect en plezier!

Op 5 juni 2015 organiseert Sportservice Doetinchem in samenwerking met het projectteam Kanjerwijk Noord de kick-off van de Kanjerbakfiets.

Tijdens de sport- en spelactiviteiten van de buurtsportcoach wordt de bakfiets intensief gebruikt door alle kinderen die met de activiteit mee doen. Met de bakfiets sluiten we aan op de Kanjermethode zoals die op school wordt gehanteerd: bijdragen aan een respectvolle en plezierige manier met elkaar sporten en spelen.

Feestelijke ingebruikname van de Kanjerbakfiets door wethouder

Alle kinderen van de basisscholen in de wijk zijn uitgenodigd om tussen 15.30 en 17.00 uur bakfiets feestelijk in gebruik te nemen.  Wethouder Ingrid Lambregts geeft op het schoolplein van Het Palet, Sint Maartenstraat het startsein.

Gezond eten en drinken

Tijdens de kick-off is er voor alle kinderen een bekertje water en een gezonde snack.

Voor de ouders is er een kop koffie en/of thee en een gezonde snack. De sport- en spel activiteit is niet alleen bedoeld voor de kinderen maar ook voor de ouders. Zij kunnen kennis maken met de Kanjer methodiek en de  professionals die werkzaam zijn in de wijk.

Aanmelden?

Kinderen kunnen zich vanaf 15.15 uur aanmelden bij de aanmeldtafel die op het schoolplein staat. De activiteit is gratis toegankelijk.

Mocht u meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Angelique Rozeboom, sportbuurtwerkster wijk Noord en Overstegen, Sportservice Doetinchem.

E: a.rozeboom@sportservicedoetinchem.nl

T: 06-41887670