Kies je Sport 2017

In 2017 vindt dit sportstimuleringsprogramma plaats van 20 maart t/m 23 april. Verenigingen kunnen zich al inschrijven.

‘Kies je Sport’ is een sportstimuleringsproject dat zich dit jaar richt op kinderen uit de groepen 3 t/m 6 (6 t/m 10 jaar) uit Doetinchem, Wehl en Gaanderen. ‘Kies je Sport’ wordt dit jaar alweer voor de vierde keer georganiseerd. ‘Kies je Sport’ wordt allereerst georganiseerd om kinderen kennis te laten maken met de verschillende sportaanbieders die de gemeente Doetinchem kent. Uiteindelijk is het doel om kinderen een bewuste sportkeuze te laten maken, want er is altijd een sport die bij het kind past.

Kinderen schrijven zich in voor een sportcursus, deze sportcursus wordt gegeven door de vereniging. Een ‘Kies je Sport’ cursus bestaat uit drie of vier trainingen. Kinderen trainen mee in een bestaande trainingsgroep of er wordt een nieuwe beginnersgroep opgericht. Iedere verenging bepaalt zelf op welke dagen en tijden de cursus plaatsvindt. De coördinatie, communicatie en de promotie is in handen van Sportservice Doetinchem.

In 2017 vindt ‘Kies je Sport’ plaats van 20 maart t/m 23 april.

Bent u enthousiast geworden en wilt uw vereniging deelnemen aan ‘Kies je Sport’. Stuur een e-mail voor vrijdag 27 januari naar Suzanne ter Horst, s.terhorst@sportservicedoetinchem.nl .

Hieronder vindt u meer informatie in de brochure voor verenigingen

Indien u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met:

Suzanne ter Horst

E-mail: s.terhorst@sportservicedoetinchem.nl

Telefoon: 0314-353959 of 06-28246230

Te downloaden: