KNVB straatvoetbal in Doetinchem, Gaanderen en Wehl!

In de maanden mei en juni wordt het KNVB straatvoebaltoernooi in de gemeente Doetinchem georganiseerd voor kinderen die geboren zijn in 2001 of 2002.

Voorrondes in de wijken en dorpen en een finale op het Marktplein in het centrum van Doetinchem bepalen welk team mag strijden voor een plek in de landelijke finale op 5 juli in Amsterdam. De organisatie van het toernooi in de gemeente Doetinchem is in handen van Sportservice Doetinchem.

De straten op, de wijken in!
De accommodaties en materialen voor het toernooi worden beschikbaar gesteld door voetbalverenigingen DZC’68, VVG’25, VV VIOD, F.C. Gelre en v.v. Doetinchem. Hierdoor is het mogelijk om de voorrondes te spelen in de wijken in Doetinchem, in Gaanderen en Wehl. De voorrondes vinden plaats van 9 mei tot en met 28 mei. De winnaars van de voorrondes spelen op woensdag 11 juni tegen elkaar in de stadsfinale op het Marktplein in het centrum van Doetinchem. Het team dat wint gaat door naar de districtsfinale in Arnhem en strijdt daar voor een plek in de landelijke finale. Het programma is terug te vinden op de website van Sportservice Doetinchem.

Deelname: gratis en óók voor niet leden
Deelname aan het toernooi is gratis! Aanmelden is eenvoudig. De kinderen stellen zelf een team van vier of vijf spelers samen en melden het team aan via het inschrijfformulier op de website van Sportservice Doetinchem. Teams kunnen bestaan uit jongens, meisjes of een mix. Meisjesteams spelen in een aparte poule, de mixteams spelen mee in de jongenspoule. Ook kinderen die geen lid zijn van een voetbalvereniging mogen meedoen.

De kinderen krijgen de komende weken op school verdere uitleg over de opzet van het toernooi en de wijze waarop zij zich kunnen aanmelden. Vragen of meer informatie over het KNVB straatvoetbaltoernooi? Neem dan contact op met Angelique Rozeboom, sportbuurtwerker Sportservice Doetinchem.
T: 06 41887670
E: a.rozeboom@sportservicedoetinchem.nl