Kom in beweging mét en vóór diabetes!

Sportservice Doetinchem is op zoek naar mensen met Diabetes (I en II) voor een bijzondere wandeluitdaging: een Bewegingschallenge.

Wat is de Bewegingschallenge?

Eind juni organiseert de Bas van de Goor Foundation een nationale Bewegingschallenge: een uitdaging om sportief te leven met diabetes. Sportservice Doetinchem en BV Zorg Oude IJssel stappen hier samen in en organiseren in onze regio een wandeluitdaging onder deskundige begeleiding. In de vierde week van juni gaan we samen die uitdaging aan met als doel om 4 dagen achter elkaar 5 tot 10 kilometer te wandelen. Elke dag is de start/finish op een andere locatie. Als u geen 4 dagen mee kunt doen, dan kunt u toch deelnemen aan dit project.

Wanneer start de Challenge?

Om eind juni succesvol die wandeluitdaging aan te kunnen gaan start Sportservice Doetinchem een wekelijkse wandeltraining. We beginnen al op 8 april! Onder begeleiding van een ervaren beweegdocent gaat u conditie opbouwen ter voorbereiding van de wandeluitdaging in juni.

Gaat u samen met ons deze uitdaging aan?

Wandelt u mee? Dat mag met een vriend, vriendin of partner of supporter zonder diabetes! Gezelligheid is immers ook heel erg belangrijk. Omdat we al snel willen starten, verzoeken we u om zich aan te melden voor de informatiebijeenkomst bij Moniek Bazuin via m.bazuin@sportservicedoetinchem.nl of 06 18 96 20 69.