Kom ook gratis wandelen in de wijk!

Sinds 2013 heeft Sportservice Doetinchem verschillende wandelgroepen opgezet om bewoners in de eigen wijk te laten bewegen waarbij ontmoeting en gezelligheid een belangrijke rol speelt. De groepen wandelen elke week zelfstandig en een buurtsportcoach begeleidt deze wandelgroepen op afstand.  

De wandelgroepen zijn gratis en worden geleid door vrijwilligers. Het is geschikt voor iedereen vanaf 50 jaar, ongeacht de fysieke gesteldheid. Na het wandelen wordt vaak nog een kopje koffie of thee gedronken.

NIEUW!
Wilt u van de zomer ook in de avond wandelen dan start er elke dinsdagavond om 18.00 uur een wandelgroep vanaf wijkcentrum De Daele in Overstegen. De wandelgroep loopt een ronde van ongeveer een uur en elke week wordt er een andere richting opgelopen. Wilt u een keer mee wandelen? Neem dan contact op met Rita van Uum via 0314-332121 of via ritavanuum@gmail.com.

Overig wandel- en fietsaanbod
Schikt bovenstaand moment of locatie u niet? Dan kunt u ook deelnemen aan onderstaande gratis wandelgroepen:

  • Elke donderdag van 09.15-10.15 uur vanaf speeltuin Schöneveld
  • Elke donderdag van 11.00-12.00 uur vanaf wijkcentrum De Zuwe, De Huet
  • Elke donderdag van 13.30-14.30 uur vanaf wijkcentrum De Daele, Overstegen
  • Elke vrijdag van 11.00-12.00 uur vanaf sporthal De Pol, Gaanderen
  • Elke donderdag van 14.00-15.00 uur vanaf sporthal KBC, Wehl


Ook is er een gratis fietsgroep op donderdag van 10.00-11.30 uur. De fietsgroep vertrekt vanaf sporthal De Bongerd en fietst een route van ongeveer anderhalf uur. Iedereen met een goed onderhouden fiets met meerdere versnellingen of trapondersteuning mag meedoen.

Voor de contactgegevens van de vrijwilligers die bovenstaande groepen leiden, kunt u onze website bezoeken via www.sportservicedoetinchem.nl of contact opnemen met buurtsportcoach Martine Steijvers via m.steijvers@sportservicedoetinchem.nl of via 06-24899152.  

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over de wandelgroepen of andere beweegmogelijkheden in Doetinchem? Neem dan contact op met Martine Steijvers via bovenstaande contactgegevens.