Meet en Match Markt

Externe website: www.sportservicedoetinchem.nl

Op 28 oktober vindt de jaarlijkse Meet en Match markt plaats in de Gruitpoort. Dit is het jaarlijkse moment waarop het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten en diensten uitwisselen

Op de Meet en Match Markt ontmoeten bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties elkaar en wisselen ze vraag en aanbod uit, zodat er een match ontstaat. Het bijzondere van de markt is het direct zichtbare resultaat. Geen vage plannen, maar concrete afspraken. Op deze manier heeft de vorige editie 47 matches opgeleverd die een totale waarde van € 33.000,- vertegenwoordigen. De Meet en Match markt vindt plaats van 16.30 tot 19.00 uur.

Heeft u iets nodig, wilt u in contact komen met een bedrijf, of wilt u geïnspireerd worden, meld u dan aan voor de MMM, via de website van de Doetinchemse Uitdaging, of via Facebook.

Workshop Hoe stel ik mijn vraag zo, dat hij gematcht wordt

Ter voorbereiding op het event heeft de Doetinchemse Uitdaging ‘Goede zaken’ bereid gevonden om een workshop te geven over hoe je als maatschappelijke organisatie dat wat je nodig hebt kunt formuleren naar een concrete vraag voor de MMM, zodat een bedrijf daar op wil aanhaken en er een succesvolle match ontstaat. De workshop wordt gegeven op 15 oktober van 19.30 tot 22.30 in de Stadskamer.