Naschool Sportaanbod SO de Isselborgh

Sportservice Doetinchem en SO de Isselborgh hebben de handen ineen geslagen om naschools sportaanbod voor deze doelgroep op te zetten.

Steeds meer kinderen uit het cluster 4 onderwijs weten niet altijd goed de weg te vinden naar de sportvereniging. Sportservice Doetinchem en SO de Isselborgh zijn van mening dat alle kinderen het plezier van sport en bewegen moeten kunnen ervaren. Met deze overtuiging is besloten om de handen inéén te slaan en een naschoolse sportaanbod op te zetten speciaal voor kinderen van SO de Isselborgh  die direct na schooltijd plaatsvindt in en rondom school.

Bij de naschoolse sportinstuif kunnen kinderen het hele schooljaar kennismaken met verschillende sporten en ontdekken waar ze goed in zijn of wat ze leuk vinden om te doen.

Als een kind na een tijdje een bepaalde sport leuk vindt en die sport graag bij een sportvereniging wilt gaan doen, dan kan Sportservice Doetinchem helpen om de juiste sportvereniging te vinden.

Lesgevers

De lessen worden gegeven door Jeffrey Krayenbrink (vakleerkracht SO de Isselborgh) en Suzanne ter Horst (buurtsportcoach, Sportservice Doetinchem).

Kosten

  • De kosten voor de naschoolse sportinstuif bedragen voor groepen 6 – 7 – 8  €30,- per periode (10 weken).
  • De kosten voor de naschoolse sportinstuif bedragen voor groepen 3 – 4 – 5 €27,- per periode (9 weken).

Sportservice Doetinchem is aangesloten bij het meedoen arrangement.

Lessen

In totaal vinden er 30 lessen plaatsv oor kinderen uit groep 6 – 7 – 8 en 27 lessen voor de kinderen uit groep 3 – 4 – 5 (dit i.v.m. schoolvakanties die twee weken duren).

De lessen starten in week 39 (26 en 27 september). De laatste les is in week 22 (29 en 30 mei). De lessen gaan altijd door m.u.v. de schoolvakanties.

Groep

Dag

Tijd

3 – 4 – 5

Dinsdag

15:15 – 16:00 uur

6 – 7 – 8

Woensdag

12:45 – 13:30 uur

Contact

Wilt u meer informatie over de naschoolse sportinstuiven? Neem dan contact op met Suzanne ter Horst, s.terhorst@sportservicedoetinchem.nl , 06-28246230.

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijfformulier ingevuld in te leveren bij de groepsleerkracht of via het online inschrijfformulier.