Naschoolse sportinstuif (speciaal onderwijs, cluster 4)

Speciaal aanbod voor kinderen van SO de Isselborgh

Steeds meer kinderen uit het cluster 4 onderwijs weten niet altijd goed de weg te vinden naar de sportvereniging. Sportservice Doetinchem en SO de Isselborgh zijn van mening dat alle kinderen het plezier van sport en bewegen moeten kunnen ervaren. Met deze overtuiging is besloten om de handen in één te slaan en een naschoolse sportaanbod op te zetten speciaal voor kinderen van SO de Isselborgh  die direct na schooltijd plaatsvindt in en rondom school.

Bij de naschoolse sportinstuif kunnen kinderen het hele schooljaar kennismaken met verschillende sporten en ontdekken waar ze goed in zijn of wat ze leuk vinden om te doen. Iedere maand staat er een andere tak van sport centraal.

Als een kind na een tijdje een bepaalde sport leuk vindt en die sport graag bij een sportvereniging wilt gaan doen, dan kan Sportservice Doetinchem helpen om de juiste sportvereniging te vinden.

Lesgevers

De lessen worden gegeven door Jeffrey Krayenbrink (vakleerkracht SO de Isselborgh) en Suzanne ter Horst (buurtsportcoach, Sportservice Doetinchem).

Kosten

De kosten voor de naschoolse sportinstuif bedragen €30,- per periode (10 weken). Sportservice Doetinchem is aangesloten bij het meedoenarrangement.

Lessen

Groep

Dag

Tijd

6 – 7 – 8

Dinsdag

15:15 – 16:15 uur

3 – 4 – 5

Woensdag

12:45 – 13:45 uur

Er wordt gestart in de Nationale Sportweek op dinsdag 20 en woensdag 21 september. In totaal vinden er 30 lessen plaats. De laatste les is in week 21 (23/24 mei). De lessen gaan altijd door m.u.v. de schoolvakanties.

Inschrijven

Inschrijven kan tijdens de open dag op 2 september of via het inschrijfformulier.