Nationale Sportweek 2014 - Doe mee!

Van zaterdag 19 t/m 26 april vindt voor de 11e keer de Nationale Sportweek plaats. 

De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang het sporten in Nederland in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral hoe leuk sporten en bewegen is.

Ook in Doetinchem staan er deze week weer bijzondere, spectaculaire en vooral actieve sportactiviteiten op het programma. Van jong tot oud, iedereen kan tijdens de Nationale Sportweek kennis maken met de verschillende sporten die de gemeente Doetinchem kent.

Sportieve opening

Op zaterdag 19 april vindt in Doetinchem de officiële opening plaats met een sportmarkt in het centrum van Doetinchem. Ruim 35 sportaanbieders dragen op deze dag met demonstraties en clinics bij aan een gezellige en sportieve opening van de sportweek. Meedoen is het sleutelwoord van deze middag, aangezien er voor iedere leeftijd wat te beleven valt. In de week aansluitend op de sportmarkt organiseren enkele deelnemende verenigingen ook eigen activiteiten zoals demonstratietrainingen of gratis deelname aan verenigingsactiviteiten.

‘Ik neem je mee’

De Nationale Sportweek wordt landelijk geïnitieerd door NOC*NSF. Met het thema ‘Ik neem je mee’ staat de Nationale Sportweek dit jaar in het teken van vriendschap. Met dit thema wordt een oproep gedaan aan alle enthousiaste sporters om vooral een maatje, die niet of weinig sport, mee te nemen naar de sportclub.

Meer weten?

De coördinatie van de Nationale Sportweek in Doetinchem is in handen van Sportservice Doetinchem. Wilt u meer weten over de activiteiten die plaatsvinden tijdens de Nationale Sportweek in de gemeente Doetinchem of heeft u andere vragen, neem dan contact op met Mike Bouwmeester (verenigingsconsulent).
E: m.bouwmeester@sportservicedoetinchem.nl
T: 06 – 41 88 77 06