Nationale sportweek 2016

Op 17 september vindt de opening plaats van de Nationale Sportweek.

Vorig jaar stond het centrum van Doetinchem op 18 april in het teken van sport en bewegen. Een dag vol plezier in het centrum van Doetinchem, waar de sportverenigingen in het middelpunt van de belangstelling stonden. Een mooie en succesvolle dag, die we ook dit jaar organiseren!

Klik hier om nog even terug te kijken naar de fantastische opening van vorig jaar!

Dit jaar vindt de Nationale Sportweek plaats van 17 tot en met 25 september. 17 September 2016 is het aan de verenigingen uit de hele gemeente om zich weer te presenteren aan bezoekers in het stadscentrum van Doetinchem.

Opzet

De opzet van de sportmarkt zal gelijk blijven aan afgelopen jaar. De sportmarkt zal plaatsvinden van 11.00 uur tot 16.00 uur in het stadscentrum. Alle verenigingen en sportaanbieders uit de gemeente Doetinchem kunnen hun sportaanbod laten zien. Dit kan door het sportaanbod in de stad te organiseren, zodat bezoekers kunnen deelnemen of door het vertegenwoordigen van de vereniging vanuit een stand. Natuurlijk is het ook mogelijk om van beide gebruik te maken.

Materialen
Alle verenigingen dienen zelf de materialen te regelen voor het presenteren van het sportaanbod. Indien uw vereniging gebruik wil maken van een stand, zal Sportservice Doetinchem deze aan de vereniging ter beschikking stellen. Voor sportspecifieke materialen raden wij aan om contact op te nemen met uw sportbond indien uw vereniging niet over alle materialen beschikt. Wellicht dat zij materialen voor u beschikbaar hebben.

Planning

Aangezien deze dag kort na de vakantieperiode plaatsvindt, dient alles voor de zomervakantie georganiseerd te worden. We vragen u daarom nu al binnen uw vereniging na te denken over het aanbod dat u wilt opzetten. Uiterlijk 15 juni dienen we alle gegevens binnen te hebben, zodat we alle verenigingen een plek kunnen toewijzen in de stad. Wanneer we voor 15 juni nog niet alle gegevens binnen hebben van uw vereniging, dan is het helaas niet meer mogelijk om deel te nemen.

Overige activiteiten

Gedurende de week van 17 tot en met 25 september willen we diverse activiteiten organiseren voor diverse doelgroepen. Het thema van deze week is net als afgelopen jaren ‘Ik neem je mee’. Wij vragen u deze week uw vereniging open te stellen voor geïnteresseerden. Hier kunt u natuurlijk ook diverse acties aan koppelen. Het definitieve programma van de Nationale Sportweek volgt binnenkort.

Aanmelden

Wilt u als vereniging uw sport vertegenwoordigen bij de lokale opening van de Nationale Sportweek op 17 september? Meldt uw vereniging dan nu aan voor 15 juni 2016. Geef hierbij door hoeveel ruimte u nodig heeft en welk aanbod u wilt organiseren in de binnenstad. Zijn er meer verenigingen van een sport aanwezig binnen de gemeente? Wellicht kunt u hier gezamenlijk in optrekken.

Klik hier om uw vereniging aan te melden voor de lokale opening op 17 september 2016.

Voor vragen over de Nationale Sportweek kunt u contact opnemen met Manon Zwakenberg via m.zwakenberg@sportservicedoetinchem.nl.