Nationale Sportweek 2017

Dit jaar vindt de Nationale Sportweek plaats van 9 tot en met 17 september 2017

Al enkele jaren staan sportverenigingen en andere sportaanbieders tijdens de Nationale Sportweek in het middelpunt van de belangstelling. Tijdens deze week laten zij zien hoe gezond, maar vooral hoe leuk sporten en bewegen is! Net als afgelopen jaren trappen we deze week weer af middels een spetterende sportactiviteitenmarkt.

Op 9 September 2017 is het aan de verenigingen uit de hele gemeente om zich weer te presenteren aan bezoekers in de binnenstad van Doetinchem.

Opzet

De basis van de sportmarkt zal gelijk blijven aan afgelopen jaar. De sportmarkt zal onder voorbehoud plaatsvinden van 11.00 uur tot 16.00 uur in het stadscentrum. Alle verenigingen en sportaanbieders uit de gemeente Doetinchem kunnen hun sportaanbod laten zien. Dit kan door het sportaanbod in de stad te organiseren, zodat bezoekers kunnen deelnemen of door het vertegenwoordigen van de vereniging vanuit een marktkraam. Natuurlijk is het ook mogelijk om van beide mogelijkheden gebruik te maken.

Materialen
Alle verenigingen dienen zelf de materialen te regelen voor het presenteren van het sportaanbod. Indien u gebruik wilt maken van een marktkraam, zal Sportservice Doetinchem deze aan u ter beschikking stellen. Voor sport specifieke materialen raden wij u aan om contact op te nemen met uw sportbond indien u niet over alle materialen beschikt. Wellicht dat zij materialen voor u beschikbaar hebben.

Planning

Aangezien deze dag kort na de vakantieperiode plaatsvindt, dient alles voor de zomervakantie georganiseerd te worden. We vragen u daarom nu al binnen uw vereniging na te denken over het aanbod dat u wilt opzetten. Uiterlijk 18 juni dienen we alle gegevens binnen te hebben, zodat we alle vereniging een plek kunnen toewijzen in de stad.

Inspiratiesessie

Op woensdagavond 7 juni wordt er een inspiratiesessie georganiseerd. Tijdens deze avond wordt u geïnformeerd over de definitieve opzet van de opening van de Nationale Sportweek, vertellen we wat we van u verwachten in aanloop naar de Nationale Sportweek en gaan we interactief aan de slag. We willen middels actieve vormen laten zien hoe uw vereniging meer uit de Nationale Sportweek kan halen. Daarnaast willen we u informeren over de invulling van het thema en de rest van de Sportweek.

Aanmelden

Wilt u als vereniging uw sport vertegenwoordigen bij de lokale opening van de Nationale Sportweek op 9 september? Meld uw vereniging dan nu aan vóór 18 juni. Geef hierbij door hoeveel ruimte u nodig heeft en welk aanbod u wilt organiseren in de binnenstad.

Klik hier om uw vereniging aan te melden voor de lokale opening op 9 september 2017.

Middels het inschrijfformulier kunt u zich ook aanmelden voor woensdagavond 7 juni. De inspiratiesessie vindt eerder plaats dan de deadline voor inschrijving van de Nationale Sportweek. Wilt u zich in eerste instantie alleen aanmelden voor de inspiratiesessie? Stuur dan een e-mail naar m.zwakenberg@sportservicedoetinchem.nl.

Zijn er meer verenigingen van een sport aanwezig binnen de gemeente? Dan kunt u hier wellicht gezamenlijk in optrekken.

Heeft u vragen over de lokale opening van de Nationale Sportweek? Neem dan gerust contact op met Manon Zwakenberg via m.zwakenberg@sportservicedoetinchem.nl of telefonisch via 06-41887706.