Netwerk Beursvloer op 24 april 2014 M8erhoek

Op donderdag 24 april om half vijf start de 3e M8erhoekse Noaberschap en Netwerk Beursvloer in stadion de Vijverberg.

In dit filmpje wordt de Beursvloer kort toegelicht.

De Beursvloer is voor ondernemers en maatschappelijke organisaties. In twee uur tijd ruilen de ondernemers hun diensten of anderzijds met maatschappelijke organisaties, verenigingen en scholen.

Hoe gaat de Beursvloer in precies zijn werk.

U als maatschappelijke organisatie heeft veelal diverse behoeften. U meldt zich aan via info@m8erhoek.nl en bedenkt van te voren goed wat uw organisatie dringend nodig heeft. Publiciteit, helpende hand, netwerk of kennis, alles wordt door ondernemers aangeboden op de Beursvloer. Om een duurzame band met de ondernemers te krijgen vragen wij u om te bedenken wat voor wederdienst u mogelijk zou kunnen leveren aan de ondernemers.  Publiciteit op uw website, een optreden van uw koor, samen optrekken in sociale media of misschien wel een gezamenlijk persbericht. Ook hier is alles welkom.

Op de Beursvloer zijn hoekmannen en vrouwen aanwezig. Dit zijn veelal medewerkers van de
ABN-AMRO bank in Doetinchem die vrijwillig hieraan meewerken en u op pad helpen om een deal te maken tussen ondernemer en maatschappelijke organisatie of vereniging en omgekeerd.
Notaris Kleinburink legt alles vast op papier zodat u alle gegevens van elkaar bij de hand heeft en de afspraken duidelijk zijn.

Maatschappelijk Ondernemend Achterhoek, kortweg M8erhoek, zorgt verder nog voor een lekkere bak koffie, thee en een heerlijk broodje om de ergste trek even te stillen.

U kunt deze kans niet laten lopen om ook uw organisatie gezond te houden in deze pittige  tijden.
Samen houden wij het maatschappelijke klimaat in de Achterhoek gezond.

Meldt u dus allen aan op info@m8erhoek.nl en kijk voor meer informatie ook even op www.m8erhoek.nl