Nieuwe website www.doetinchemsport.nl online

 Vanaf 20 augustus staat de website www.doetinchemsport.nl online, waarop al het aanbod dat plaatsvindt in de Nationale Sportweek vermeld staat.  

Van 17 tot en met 25 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Deze week staat sport en bewegen in het middelpunt van de belangstelling en willen sportaanbieders vooral laten zien hoe leuk sport en bewegen is. 

Sportservice Doetinchem organiseert samen met de sportaanbieders uit de gemeente Doetinchem diverse activiteiten gedurende de Nationale Sportweek. Zo wordt de week afgetrapt met een opening in de binnenstad van Doetinchem. Bijna 50 sportaanbieders laten sportaanbod zien en bezoekers kunnen hier vrijblijvend aan deelnemen.

Daarnaast vinden er diverse activiteiten plaats voor verschillende doelgroepen. Inwoners vanaf 18 jaar kunnen deelnemen aan een fitheidstest en sportbestuurders kunnen kennis opdoen over de Gezonde Sportkantine. Voor kinderen worden er ook diverse activiteiten georganiseerd. Kinderen op Basisschool de Haven gaan van start met het JOGG programma en alle kinderen kunnen zich inschrijven voor de EK Kickoff op het marktplein of de sportinstuif op sportpark de Bezelhorst.

Al het aanbod is terug te vinden op de nieuwe website. ‘We vinden het belangrijk dat er één plek is waar alle activiteiten terug te vinden zijn. Iedereen moet kennis kunnen maken met sport en de sportverenigingen spelen hierbij een grote rol. Door al het aanbod, ook dat van de sportverenigingen, op een website samen te voegen, hopen we dat meer mensen de stap nemen en actief gaan sporten’, aldus Manon Zwakenberg, coördinator van de Nationale Sportweek.

In aanloop naar de Nationale Sportweek zal de website steeds verder gevuld worden met sportactiviteiten die plaatsvinden deze week. Houd www.doetinchemsport.nl in de gaten en doe mee met één van de vele activiteiten.