NLDOET: Eens kans voor iedere vereniging!

Het Oranje Fonds organiseert op 21 en 22 maart 2014, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. 

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlight en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Ideaal om die verenigingsklus eindelijk eens gedaan te krijgen.

Vrijwilligerswerk in Doetinchem

De Vrijwilligerscentrale Doetinchem zet zich in de gemeente Doetinchem in om NLdoet tot een succes te maken. Hiertoe werft en coördineert de vrijwilligerscentrale activiteiten die op vrijdag 21 en/of zaterdag 22 maart door vrijwilligers uitgevoerd kunnen worden. Doe mee door een activiteit/klus aan te melden op de website van NLdoet. U kunt uw klus ook aanmelden op de website van de Vrijwilligerscentrale Doetinchem (www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl)

Kans voor de sportvereniging

Bij de sportvereniging zijn er vele noodzakelijke klussen en taken te bedenken die bij uitstek tijdens NLdoet kunnen worden opgepakt. Dit is niet alleen een kans om die verenigingsklus eindelijk eens aan te pakken, maar ook om nieuwe mensen/leden kennis te laten maken met vrijwilligerswerk binnen de sportvereniging.

Kijk voor alle informatie over de grootste vrijwilligersactie op www.nldoet.nl en wie weet vind je daar een vrijwilliger die de handjes uit de mouwen steekt om jouw sportvereniging op weg te helpen!