Oefenwedstrijd Oranjevrouwen tegen Belarus

Het Nederlands vrouwenelftal oefent donderdag 17 september tegen Belarus. De wedstrijd wordt gespeeld op De Vijverberg in Doetinchem, in 2017 speellocatie van het Europees kampioenschap vrouwenvoetbal.

Het Nederlands vrouwenelftal oefent donderdag 17 september tegen Belarus. De wedstrijd wordt gespeeld op De Vijverberg in Doetinchem, in 2017 speellocatie van het Europees kampioenschap vrouwenvoetbal. Kaarten voor het duel - dat om 19.00 uur begint -  zijn per direct in de vrije verkoop verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop (OnsOranje.nl), bij Primera en bij de receptie van De Graafschap.

De vriendschappelijke ontmoeting met Belarus is het eerste duel van Nederland na het WK 2015 in Canada. De OranjeLeeuwinnen maakten deze zomer hun debuut op een mondiale eindronde en  werden in de achtste finale uitgeschakeld door de latere finalist Japan. Met dit resultaat maakt het Nederlands vrouwenelftal nog steeds kans op deelname aan de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Samen met Zweden, Noorwegen en Zwitserland strijdt Oranje in het voorjaar via een kwalificatietoernooi voor het laatste Europese ticket voor de Spelen. Loting voor dit toernooi is op 21 juli. 

Kaartverkoop Nederland – Belarus

Donderdag 17 september 2015, aftrap 19.00 uur @ Stadion De Vijverberg, Doetinchem

Kaarten voor Nederland – Belarus  zijn per direct verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop (OnsOranje.nl), bij Primera en bij de receptie van de Graafschap. Het betreft vrije verkoop, er is geen clubkaart nodig. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 7,50. Een plaats op de hoofdtribune kost € 12,50. 

Voor groepen, zoals verenigingen, elftallen en scholen geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 5,00 per kaartje. Het bestelformulier van deze groepenactie is te vinden in de KNVB Ticketshop (OnsOranje.nl)