Officiële opening Pitch&Putt Golfbaan Doetinchem door burgemeester Joosten en wethouder Kroon

Aan de Liemersweg tussen Doetinchem en Wehl ligt sinds enkele maanden het nieuwe Pitch&Putt Golf Doetinchem.

Een schitterende en sportieve aanwinst voor Doetinchem.

Op 5 april aanstaande om 10.00 uur vindt de officiële opening voor genodigden plaats door burgemeester Joosten en wethouder Kroon.  Vanaf 12.00 uur start de “hole–in-one” openingsactie voor het publiek.

Op een unieke plek in de achterhoek is dit prachtige golfpark gerealiseerd. De 18 holes Pitch&Putt Golfbaan biedt veel afwisseling door o.a. hoogteverschillen tot wel 12 meter. Met hole afstanden tussen de 45 en 80 meter kan iedereen 18 holes spelen in circa twee uur. Golfvaardigheidsbewijs, lidmaatschap of golfkleding zijn niet noodzakelijk. Naast deze Pitch&Putt baan beschikt het park nog over een 18 holes FunnyGolfbaan, gemaakt van kunstgras en gelegen in een parkachtige setting. Beide banen bieden plezier aan jong en oud en aan zowel de recreatieve als de geoefende speler. Ook beschikt het park over een volwaardige driving-range met ballenautomaat en overdekte afslagplaatsen. 

In het zeer moderne clubhuis of op één van de gezellige terrassen is iedereen welkom om te komen genieten van een hapje of een drankje.

Er zijn vele mogelijkheden voor diverse arrangementen en feesten op maat. 

Ook voor de zakelijke markt zijn er uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, bedrijfs- en/of personeelsfeesten. Snelle of uitgebreide lunches of diners worden in eigen keuken bereid.

Win een BMW voor € 1,= bij  Pitch&Putt Golf Doetinchem!!

Sla op 5 april tussen 12:00 tot 16:00 uur een hole-in-one en win een nieuwe BMW van BMW dealer Broekhuis Oost. Professionele golfers zijn van deelname uitgesloten.

Er mag op deze middag éénmalig vanaf een bepaalde afslagplaats voor € 1,00 één golfbal per persoon geslagen worden. Bal en club worden door Pitch&Putt beschikbaar gesteld. Ook eigen clubs zijn toegestaan. Bij een hole-in-one bent u de potentiële winnaar van een door BMW dealer Broekhuis Oost beschikbaar gestelde nieuwe BMW. Mochten er meerdere ‘holes in one’ worden geslagen dan vindt om 16:00 uur de finale plaats.

Een spectaculaire actie met een fantastische prijs. De tweede prijs is een weekend rijden in een BMW cabrio. Deze prijs kan gewonnen worden door een van de deelnemers die de bal direct op de green slaan.