Op sportieve ontdekkingsreis

Binnen de gemeente Doetinchem zetten we een nieuwe sport- en spelgroep op, speciaal voor kinderen met een licht verstandelijke en/of lichamelijke beperking (6 t/m 13 jaar). Dit betreft een pilot van 4 weken.

Binnen de gemeente Doetinchem zetten we een nieuwe sport- en spelgroep op speciaal voor kinderen met een licht verstandelijke en/of lichamelijke beperking (van  6 t/m 13 jaar). Dit betreft een pilot van 4 weken. De intentie is om deze sport- en spelgroep voort te zetten in het nieuwe schooljaar.

Elke donderdag gaan de kinderen onder professionele begeleiding diverse sport- en spelactiviteiten doen waarbij plezier voorop staat. Deelname aan deze lessen is geheel gratis.

Dag:                    Donderdag

Datum:                10/6, 17/6, 24/6 & 1/7

Tijd:                     16:00 – 17:00 uur

Locatie:                Velden DHC, Doetinchem (Stokhorstweg 7, Doetinchem)

Inschrijven is mogelijk door de onderstaande link in te vullen: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=9UcCo3fabkmryqbwM6MUm7ItyRjj0YNLrbtoe1dVOKBUM0Q1VUJERTJNRjBPRVk0QzhNUUJDQUNKMS4u

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Suzanne ter Horst via s.terhorst@sportservicedoetinchem.nl of via 06-28246230.