Run to the Start: Marikenloop 2015!

Atletiekvereniging AV ARGO organiseert ook dit jaar weer speciale trainingen ter voorbereiding op de Marikenloop die gaat plaatsvinden op zondag 17 mei 2015. Ben je hardloper en op zoek naar een leuke uitdaging? Neem dan deel aan de Marikenloop en de voorbereidingscursus. Met de cursus Run to The Start ben je straks helemaal klaar voor de start.

Run to The Start is een bewezen effectief hardloop voorbereidingsprogramma van AV ARGO in samenwerking met de Atletiekunie. De cursus voor de Marikenloop bestaat uit twaalf groepstrainingen en start op maandag 23 februari om 19.15 uur. Verzamellocatie is het clubgebouw van AV ARGO op sportpark Bezelhorst. De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals blessurepreventie, wedstrijdvoorbereiding, krachttraining en looptechniek.

De Marikenloop is de grootste ladies Run van Nederland. De Marikenloop is naast vijf of tien kilometer hardlopen een compleet dagje uit met een uitgebreide sportmarkt, een gezamenlijke warming-up en een pastaparty.

Meer informatie over de aanmelding voor de clinic in Doetinchem en de trainingen staat op de website www.runtothestart.nl/marikenloop of neem contact op met Bas Waterham via bas.waterham@argoatletiek.nl.