Run to the Start Zevenheuvelenloop 2014

Een uniek voorbereidingstraject door 3 partijen die de krachten bundelen: De Zevenheuvelenloop, de Atletiekunie en AV ARGO. In 2012 voor het eerst zo uitgevoerd. 

In 2013 ruim 650 deelnemers die de cursus hebben afgerond en hebben deelgenomen aan de 7 of 15 km. Ze waarderen het aanbod achteraf met een dikke 8 en blijven vaak enthousiast met elkaar doorlopen, vaak in verenigingsverband.  Samen lopen is zoveel gezelliger en makkelijker! De inschrijving voor de Zevenheuvelenloop is al geopend en is desgewenst direct gekoppeld aan de cursus.

Doelstelling

7 km op zaterdagavond 15 november voor beginnende , nog niet heel ervaren lopers. Je moet al wel 15 minuten kunnen lopen aan één stuk. Voor de 15 km op zondag 16 november is het instapniveau 45 minuten onafgebroken lopen.  Naast de op- en uitbouw van de afstand, tijd en snelheid ook veel aandacht voor de loopscholing en –techniek, voeding, hartslagmeting en de wedstrijdvoorbereiding.

Het aanbod

12 wekelijkse en gevarieerde trainingen, de eerste donderdag 28 augustus om 1930 uur. Trainingsschema’s, nieuwsbrieven, VIP ontvangst Zevenheuvelenloop, 3 nummers Runnersworld een bidon en nog wat aantrekkelijke zaken.

Tarieven

Als je geen lid bent van ARGO of Dutch Runners betaal je voor het hele pakket slechts € 60,=. Leden van ARGO betalen € 20,=. Het startbewijs moet afzonderlijk worden betaalt.

Twijfel niet langer en train met andere lopers en enkele deskundige en zeer ervaren looptrainers toe naar dit mooie Gelderse evenement.

Meer informatie: www.runtothestart.nl/

Inschrijving voor de cursus en de wedstrijd via het inschrijfformulier voor de Zevenheuvelenloop. 

Mocht je wel mee willen trainen maar niet aan de wedstrijd mee doen, dan kun je inschrijven via  www.runtothestart.nl