Sponsoren steunen badmintonvereniging Poona met nieuw clubkleding!

Badmintonvereniging Poona uit Gaanderen bestaat dit badmintonseizoen 40 jaar. Onder andere vanwege dit jubileum schafte deze actieve vereniging nieuwe clubkleding aan. Alle competitie spelende leden ontvangen gratis een shirt en trainingspak.

Het gratis aan de competitieleden kunnen verstrekken van de shirts en trainingspakken komt door een massale reactie van verschillende sponsoren. In totaal heeft Poona 6 sponsoren bereid gevonden om de shirts ter beschikking te stellen. ‘’t Pömke Catering en evenementen’ sponsort alle jeugdteams, ‘Emkwadraad elektromontage’ sponsort de selectieteams, ‘FM Sport’ sponsort het herenteam en ‘Schildersbedrijf H&J te Boekhorst’ neemt de recreantenteams en een toekomstige 5e klasse team voor haar rekening.

De trainingspakken worden gesponsord door ‘Schoenmode Jeannette’ en ‘LBHbox’.

Shirts enthousiast onthaald

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op maandagavond 28 november 2013 presenteerde het bestuur van badmintonvereniging Poona haar nieuwe clubshirts. De leden reageerden erg enthousiast, zeker vanwege de sponsoring die voor het eerst in het bestaan van de vereniging kon worden geregeld voor alle leden.