Sportservice Doetinchem. Wie zijn we? Wat doen we?

De vakleerkracht van Sportservice Doetinchem zet zich in voor het verbeteren van het de kwaliteit van bewegen en de ontwikkeling van de motoriek bij kinderen. Wij coachen, ondersteunen en begeleiden groepsleerkracht van 12 basisscholen bij het geven van bewegingsonderwijs. Doet jouw school al mee?

Thema: De Vakleerkracht bewegingsonderwijs.

Momenteel zijn wij actief op: Het Timpaan, Octa, IKC Het Noorderlicht, De Pas, Dichterbij, Hagen, Wilhelmina, Mozaiek, De Kleine Prins, Gaanderwijs, Wijngaard en de Canadaschool. “Dankzij de samenwerking met de vakleerkracht kunnen we beter bewegingsonderwijs geven en worden we ondersteund in ons werk”, aldus Bente Veenstra, Groepsleerkracht groep 6 van basisschool Dichterbij. Daarnaast zorgt de vakleerkracht voor een sportieve verbinding met verschillende partijen op en rondom de school. Wilt u meer weten wat de vakleerkracht allemaal voor een school kan betekenen, bekijk dan hier ons jaarverslag. Speciaal voor u gemaakt.

Voor meer informatie over de inzet van een vakleerkracht bewegingsonderwijs neem contact op met Sander Palm, coördinator Sport en Bewegen s.palm@sportservicedoetinchem.nl of via 06-41887698.